Oana Zăvoranu, reacție halucinantă despre Pepe: „Să-mi aprindă lumânare”

Raluca Ogaru    Mirela Apostol   
în Stiri mondene
26/04/2019, 13:43
Oana Zăvoranu, reacție halucinantă despre Pepe: „Să-mi aprindă lumânare” GALERIE FOTO
Oana Zăvoranu și Pepe, pe vremea când erau împreună

Oana Zăvoranu şi Pepe au avut o relaţie tumultoasă, presărată cu evenimente care au ţinut prima pagină a ziarelor. Chiar şi acum, la ani de zile distanţă de când nu mai formează un cuplu, tot apar discuţii despre cei doi.

Ce mesaj îi transmise Oana Zăvoranu lui Pepe

Recent, Pepe a lansat o melodie de dragoste, în care apare un tablou ca piesă de decor despre care toată lume a zis că ar fi o poză cu Oana Zăvoranu, fosta lui iubită. Artistul spune că nu se pune problema de așa ceva și totul este o pură coincidență:

”Fiecare e liber să gândească ce vrea şi cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu nimeni şi nimic. În primul rând, nu e o piesă compusă de mine. E interpretată şi îmi place foarte mult. Când am auzit-o, am zis că că e profundă. Dar, eu mi-l asum. Îmi place, mă regăsesc. Eu am transmis asta. Mulţi mi-au spus că am pus fotografia ei în videoclip”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii Răi Da Buni.

Oana Zăvoranu, fosta iubită a lui Pepe
Oana Zăvoranu, fosta iubită a lui Pepe

Oana Zăvoranu, reacție halucinantă

Fosta iubită a lui Pepe a vorbit și ea despre femeia din clipul lui Pepe și a avut un mesaj tăios pentru cel cu care s-a iubit mai mult timp: ”Fiecare e liber să gândească ce vrea şi cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu nimeni şi nimic. În primul rând, nu e o piesă compusă de mine. E interpretată şi îmi place foarte mult. Când am auzit-o, am zis că că e profundă. Dar, eu mi-l asum. Îmi place, mă regăsesc. Eu am transmis asta. Mulţi mi-au spus că am pus fotografia ei în videoclip”, a declarat Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

În prezent, atât Oana Zăvoranu, cât și Pepe, și-au refăcut viața. Ambii sunt căsătoriți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×