Pepe, accident la schi! Cum se simte artistul acum

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/01/2019, 17:27
Pepe, accident la schi! Cum se simte artistul acum
Artistul a început anul 2019 cu stângul, căci, în urma incidentului, acesta s-a accidentat la umăr

Pepe a făcut accident în timp ce se dădea cu placa pe pârtie. Însă, pe lângă distracție și relaxare, acesta a suferit și un accident la schi. Artistul a început anul 2019 cu stângul, căci, în urma incidentului, acesta s-a accidentat la umăr și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pepe a primit ajutorul necesar de la un prieten, care a reușit să-i pună umărul la loc.

Imediat, vedeta a dorit să împărășească întâmplarea cu prietenii săi din spațiul virtual, așa că a postat un clip cu demersul de însănătoșire, în descrierea căruia a scris ”Din seria lucrurilor care „se mai întâmplă, dar mergem mai departe”… mi-a scos „datul cu placa” umărul, dar nu l-a pus el, Ionuț, la loc, ce credeți ??? ? Mulțumesc mult, Ionut Bobit !!! ?”, a scris artistul latino.

Pese s-a accidentat la schi. Artistul este bine acum

La vederea imaginilor, urmăritorii artistului au reacționat, urându-i sănătate. ”Domnul să fie cu tine, Pepe dragă. Săer să te cunosc personal când voi participa la spectacol. Ai un suflet mare și nobil”

”Îmi pare tare rău pentru ce ți s-a întâmplat, sper să-ți treacă repede și să fii mai atent data viitoare. Familia ta are nevoie de tine!”, ”Of, măi, Pepe. Mă doare pe mine când văd…Multă sănătate!”, ”Doamne, Pepe. Multă sănătate. Să te faci bine repede!”, ”Au…Multă sănătate și recuperare ușoară!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor artistului.

Pepe, accident la schi! Cum se simte artistul acum
În urma accidentului, Pepe a avut nevoie de îngrijiri medicale

În prezent, Pepe este un om fericit. Cariera sa muzicală îl împlinește, însă și familia. În plan personal, artistul este însurat cu Raluca Pastramă, iar iubirea lor s-a concretizat o dată cu venirea pe lume a celor două micuțe, Maria și Rosa. În trecut, cântărețul latino a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care s-a despățit lăsând în urmă un mare scandal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×