“Bombă” la Kanal D: Pepe o înlocuiește pe una dintre vedetele din cea mai în vogă emisiune

Victor Anghel   
în Stiri mondene
29/12/2018, 13:32
“Bombă” la Kanal D: Pepe o înlocuiește pe una dintre vedetele din cea mai în vogă emisiune GALERIE FOTO
“Bombă” la Kanal D: Pepe o înlocuiește pe una dintre vedetele din cea mai în vogă emisiune

Schimbare importantă la “Bravo, ai stil”, emisiune care rulează la Kanal D! Una dintre vedetele de la cea mai în vogă emisiune de styling din România este înlocuită de Pepe. Artistul a făcut primele declarații despre această schimbare din viața lui profesională, după ce a renunțat la scaunul de jurat de la emisiunea “Next Star” de la Antena 1; el a fost concurent și în show-ul transformărilor  “Te cunosc de undeva!”.

Noul sezon al îndrăgitei emisiuni “Bravo, ai stil”, moderată de Ilinca Vandici, va începe în noaptea de Revelion, respectiv luni, 31 decembrie, începând cu ora 20:00. Producătorii celui mai așteptat și longeviv show de fashion de la noi au pregătit numeroase noutăți, dar și foarte multe surprize pentru telespectatori.

“Bombă” la Kanal D: Pepe o înlocuiește pe una dintre vedetele din cea mai în vogă emisiune

Iulia Albu a fost înlocuită de Pepe în juriul de la “Bravo, ai stil”, iar cântărețul deja a filmat o ediție a celebrei emisiuni. Latino loverul va face parte din echipa emisiunii de la Kanal D timp de o săptămână și este primul din seria vedetelor de la noi care va juriza ținutele concurentelor din noul sezon. După cum se poate observa în imaginea de mai jos, jurații celui mai în vogă show sunt așezați diferit în comparație cu sezoanele trecute. De la stânga la dreapta sunt: Maurice Munteanu, Pepe, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

“Am acceptat provocarea această cu mare bucurie”, a mărturisit Pepe în cadrul unui interviu, relatează jurnaliștii de la VIVA!. Așadar, dacă sunteți unul dintre fanii cântărețului sau ai emisiunii “Bravo, ai stil” nu ratați prima ediție din noul sezon, care începe în ultima zi din 2018, de la ora 20:00 pe Kanal D.

Pepe este noul jurat al emisiunii “Bravo, ai stil”, după ce Iulia Albu și-a încetat colaborarea cu cea mai în vogă emisiune

Pepe este căsătorit cu Raluca de 6 ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×