Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru cei de la Exatlon 3: Deja se întrec cu gluma

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
07/01/2019, 20:40
Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru cei de la Exatlon 3: Deja se întrec cu gluma GALERIE FOTO
Oana Zăvoranu spune că nu va merge vreodată la Exatlon 3

Oana Zăvoranu are un mesaj dur pentru cei de la Exatlon 3. După ce s-a tot vehiculat că vedeta va participa la emisiunea de la Kanal D, Oana Zăvoranu spune că nu va merge vreodată la emisiune și că alăturarea numelui său cu  cel al show-ului este doar o metodă de promovare a celor de la Kanal D. „Este necesară o precizare că deja se intrece gluma!  NU SE PUNE PROBLEMA PARTICIPĂRII MELE VREODATĂ LA EMISIUNEA EXATLON!”, a precizat Oana Zăvoranu.

Vedeta a făcut un apel la cei care au lansat zvonul că va participa la Exatlon 3. „Rog postul de tv Kanal D, sau alți ‘răspândaci’, să înceteze reclama cu mine la această emisiune, sau pe această temă! Înțeleg nevoia publicității pe seama mea la diverse emisiuni, dar, mulțumesc, nu e cazul ??…am ințeles, o luați pe ocolitelea, dar n-aveți șanse, lăsați…”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru cei de la Exatlon 3: „Nu aş participa în viaţa mea la emisiuni unde se mănâncă gândaci”

Deranjată de faptul că în spaţiul public au apărut informaţii cum că ea va participa la Exatlon 3, Oana Zăvoranu avut un mesaj dur, spunând că aşa ceva este exclus. Vedeta s-a arătat deranjată că numele său este asociat cu o emisiune, care nu i se potriveşte. Mai mult fosta soţie a lui Pepe i-a avertizat pe cei care mai anunţă participarea ei la emisiune să înceteze cu zvonurile false.

Mesajul complet al Oanei Zăvoranu de pe Instagram

„Nu aş participa în viaţa mea la emisiuni unde se mănâncă gândaci sau muşchi de copac, se doarme într-un picior, se trăieşte cu 1 $ pe zi, se tăvăleşte în noroi, se merge cu pantofi cu trei numere mai mici, sau se spală la lighean….sau deloc. Încetaţi cu minunile astea, ce naiba, suntem în 2019, am pretenţii…mă şi vedeţi pe mine în ipostaze de gen..?. Love, Oana ?”, a scris Oana Zăvoranu în mesajul de pe contul său de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×