Oana Zăvoranu, despre participarea la Exatlon! De ce s-a enervat vedeta

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/02/2019, 21:15
Oana Zăvoranu, despre participarea la Exatlon! De ce s-a enervat vedeta GALERIE FOTO
Oana Zăvoranu a răbufnit! Vedeta a explicat de ce nu va participa niciodată la Exatlon!

Oana Zăvoranu a spus că adevăratul motiv pentru care nu va participa la Exatlon este pentru că emisiunea este “o mizerie mincinoasă”, așa cum spune vedeta. De la începutul concursului sportiv, au existat tot felul de speculații cum că Oana Zăvoranu ar putea fi una dintre participante.

Fanii brunetei au întrebat-o pe rețelele de socializare care ar fi șansele ca ea să fie coechipiera Faimoșilor, iar ea a răbufnit.  Ce le-a spus bruneta despre emisiune și de ce s-a enervat atât de tare?

Oana Zăvoranu, despre participarea la Exatlon: “o mizerie”

Oana Zăvoranu, una dintre cele mai controversate vedete ale lumii publice, a explicat de ce nu va participa niciodată la un astfel de concurs. „Se tot auzea că mergi la Exatlon… e adevărat? Te-ai duce? Războinici sau faimoși?”, au întrebat-o în mod frecvent fanii. Din păcate, Oana a răbufnit și le-a spus pe șleau de ce nu o vor putea vedea în cadrul emisiunii în cauză.  „O mizerie mincinoasă! Nu m-aș duce niciodată în asemenea emisiuni de umilință… Au făcut asta pentru a-și face reclamă pe numele meu. Nu a fost niciodată pusă problema asta, a fost o minciună sfruntată… niciodată” , a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre motivul pentru care nu participă la Exatlon
Oana Zăvoranu, despre motivul pentru care nu participă la Exatlon

Vedeta, întrebată dacă are prietene bune pe care să se bazeze a răspuns că soțul ei este suficient. „Nu, îl am pe soțul meu care le înglobează pe toate… soț, prieten, tată, mamă, frate… și mă simt superb așa… Niciodată nu mi-a plăcut să trebuiască să port zeci de discuții cu tot felul de amice… Interveneau mereu gelozii absurde între ele… Pfff… n-am eu răbdare de așa ceva… Sunt mai singuratică uneori… am momente lungi când simt nevoia să fiu lăsată în pace”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, relație ca-n povești cu Alex!

Oana Zăvoranu pare că și-a găsit în sfârșit dragostea alături de Alex. Cei doi s-a căsătorit și sunt mai liniștiți și mai fericiți decât niciodată. „O mică surpriză pentru data de 14 februarie. Am rugat pe cineva să vină să-mi umple mașina cu flori, nici eu nu mai știu ce este pe acolo. Dar urmează și surpriza mare… o să o duc undeva și de acolo ea își alege. E al treilea Valentine’s Day pe care îl petrecem împreună. Dragostea dintre noi este mult mai mare decât în prima zi. De fiecare dată când plec de acasă câte o oră, de ja îmi este dor de ea. Și viceversa. Nu putem trăi unul fără celălalt. E femeia perfectă pentru mine din cauza sufletului ei de copil, pentru că este un copil jucăuș, pentru că nu este o monotonie în viața ei”, a declarat Alex, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro Tv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×