Oana Zăvoranu, de nerecunoscut! Și-a schimbat look-ul, iar fanii s-au uitat lung la aceste imagini

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 16:06
Oana Zăvoranu, de nerecunoscut! Și-a schimbat look-ul, iar fanii s-au uitat lung la aceste imagini GALERIE FOTO
Oana Zăvoranu, transformare uluitoare!

Oana Zăvoranu uimește din nou cu o schimbare! Fanii ei au rămas șocați să o vadă cu părul creț și cu vârfurile blonde. Prietenii Oanei de pe site-urile de socializare s-au declarat mulțumiți de noul look. Actrița, care merge frecvent la saloanele de înfrumusețare, a găsit diverse peruci pe care le-a încercat imediat.

“Asta e cea mai tare ever ♥️♥️♥️♥️”, “Cu peruca asta parcă ești o adolescentă și ai 15 ani… Arăți foarte tânără! Care e secretul?”, “E marfa rău asta Și îți stă super! Asta e, Oana !”, “Îți stă foarte bine așa”, “Cea mai șmecheră perucă!!!!??”, au fost doar câteva din comentariile fanilor Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, schimbare radicală de look!

Se pare că Oana n-ar renunța niciodată la culoarea de păr care a conscrat-o, mereu numită brunetă focoasă. Astfel că a ales câteva metode prin care să se poată vedea și altfel, așa că a probat peruci blonde, brunete cu păr lung și chiar și o perucă extrem de creață.

Oana Zăvoranu, transformare de look
Oana Zăvoranu, transformare de look

„Oana, tu eşti frumoasă mereu, şi oricum îţi stă bine şi blondă”, „Te arată foarte tânără şi frumoasă”, „Super îţi stă, mie îmi place foarte mult de tine aşa blondă”, „Eşti născută pentru a fi brunetă. Eşti prea inteligentă pentru a fi blondă”, au spus fanii fostei actrițe de telenovele.

Oana Zăvoranu, relaxare alături de soțul ei

După multe eveniment și diverse apariții, Oana Zăvoranu a decis să ia o pauză pentur a se odihni. Aceasta nu a ales o vacanță luxoasă sau ieșiri în restaurante extravagante, ci a rămas acasă. „Cât de relaxante și de odihnitore pot fi astea două zile de lene totală, în casa noastră frumoasă, liniștiți, în haine comode, în pat cu mâncare bună și Netflix la discreție..! Fără telefoane, mesaje, mail-uri, întâlniri sau vizite… doar noi doi și copiii, liniște și răsfăț total Îmi dau seama că avem nevoie din când în când de zile din astea în care să te simți rupt de realitate și că nu îți pasă de nimic…. Love, Oana ?”, a spus Oana Zăvoranu într-o postare din mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×