Oana Zăvoranu, despre retragerea din televiziune. Unde o puteți vedea din nou pe sticlă

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 18:53
Oana Zăvoranu, despre retragerea din televiziune. Unde o puteți vedea din nou pe sticlă GALERIE FOTO

Oana Zăvoranu a a vorbit despre retragerea din televiziune și le-a spus fanilor săi adevăratul motiv pentru care a renunțat la lumina reflectoarelor. Frumoasa brunetă apare din ce în ce mai puțin la TV în ultima perioadă, iar oamenii au început să își pună un semn de întrebare.

Focoasa vedetă motivează absența sa de micile ecrane spunând că a ales să se concentreze mai mult pe propriile sale proiecte. Zăvoranu și-a lansat anul trecut propria linie de parfumuri, iar acum le pregătește o nouă surpriză fanilor săi. Aceasta vrea să realizeze propria sa emisiune pe canalul YouTube.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Oana Zăvoranu a vorbit despre retragerea din televiziune

Oana Zăvoranu, despre retragerea din televiziune. Unde o puteți vedea din nou pe sticlă
Oana Zăvoranu, despre retragerea din televiziune. Unde o puteți vedea din nou pe sticlă

Mulți au speculat că ar fi certată cu televiziunile, iar din acest motiv și absența sa din ultima perioadă. Oana a lămurit totul printr-un mesaj postat pe un site de socializare: “Nu sunt certată cu nici o televiziune…. chiar am relații foarte bune cu toate și le mulțumesc tururor pentru invitațiile aproape zilnice care îmi sunt adresate? Promit că le voi onora pe unele dintre ele, în măsura în care simt să o fac și am timp. În acest moment, chiar sunt focusată pe multe proiecte personale la început de an. Emisiunea mea de pe YouTube, prima mea colecție vestimentară, parfumuri, clinica noastră, lansarea spectaculoasă a site-ului meu oficial și încă câteva proiecte.

Anul asta mi-am stabilit standarde extrem de înalte și cu ajutorul lui Dumnezeu, al forțelor proprii, ambiției și al echipei pe care mi-am format-o se vor realiza toate, rând pe rând. Gândirea pozitivă este cheia succesului în orice. Și foarte important, eliminarea tuturor persoanelor negative și nocive din preajmă, calitate nu cantitate, și mai mult relații de muncă și colaborare, decât „prietenii” false și obositoare care te storc de energie și nu îți aduc nici un câștig.

Dragii mei sunt extrem de fericită că așteptați toți atât de mult emisiunea mea de pe canalul meu de YouTube. Lucrez la ea de zor, facem decorul, cumpărăm lumini, camere, microfoane și tot ce este necesar pentru ca această emisiune să fie tot ce trebuie, vă doriți și vă lipsește. Așteptările sunt mari și emoțiile și mai mari pentru mine, decât am avut la orice altă emisiune am prezentat până acum! Și asta pentru că este ceva care ține de mine. Vreau să am tot ce nu am avut când îmi doream și lucrurile nu țineau doar de mine. Țineți-mi pumnii și vă promit că așteptarea o să merite.”

Închide ×