Conflict între jurnalista moartă de cancer și Oana Zăvoranu! A târât-o prin tribunale

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 12:29
Conflict între jurnalista moartă de cancer și Oana Zăvoranu! A târât-o prin tribunale GALERIE FOTO
Conflict între jurnalista moartă de cancer și Oana Zăvoranu! A târât-o prin tribunale

Jurnalista moartă de cancer a avut un conflict oficial cu Oana Zăvoranu! Vedeta nu a ținut cont de suferința jurnalistei și a târât-o prin tribunale aproape doi ani de zile. Oana Zăvoranu a dat-o în judecată pe Miriam Eugenia Soare, care în 2016 a scris un articol „acid” la adresa vedetei. 

Oana Zăvoranu a avut un conflict cu jurnalista Miriam Eugenia Soare, care a încetat din viață în urma unei forme agresive de cancer. Jurnalista, care a lăsat un mesaj cutremurător post-mortem avea o activitate intensă în media, unde scrie pe blogul personal. Într-unul dintre mesaje ea a fost foarte acidă la adresa Oanei Zăvoranu, relatează Click!. ” „Trebuie să fie tare trist să fii Oana Zăvoranu sau celelalte panarămi şi să fii nevoită să te măriţi ca să te vezi la televizor”, a fost mesajul public pentru care jurnalista bolnavă de cancer a fost dată în judecată de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu jurnalista moartă de cancer, Miriam Eugenia Soare

Oana Zăvoranu a avut proces cu jurnalista care s-a stins din viață după o luptă cu cancerul. Vedeta a dat-o în judecată pe Miriam Eugenia Soare, pentru un articol de pe blogul personal. Vedeta a și anunțat-o înainte într-un mesaj. „Oare toţi ordinarii cred că, după ce mă terfelesc luni, ani de zile şi câştigă cărămizi de euro de pe urma mea, pot spune prin avocaţi ‘Scuză-mă!’ şi eu repede îi scuz? Cât de cretin sau de proastă să fii să-ţi treacă prin creierul tău tâmpit aşa ceva? Păi, ce dracu’ mă interesează pe mine scuzele tale lamentabile după ce ai ieşit din foame mânjindu-mi numele preţios şi important? N-am de gând să iert pe nimeni şi nimic.”, a scris Oana Zăvoranu, după care a dat-o în judecată pe jurnalistă.

Sentința prin care Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu jurnalista care a murit de cancer, Miriam Eugenia Soare

Oana Zăvoranu a și câștigat procesul cu jurnalista moartă de cancer. „Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, împotriva debitorului, la cererea creditorului, pentru sumele rezultând din titlul executoriu. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligației cuprinse în titlul executoriu, în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 21.05.2018.”, este sentința dată  de Judecătoria Sectorului 4, București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×