Andreea Marin a fost suspectă de cancer! Ce s-a întâmplat după ce s-a operat

Victor Anghel   
în Stiri mondene
13/12/2018, 16:30
Andreea Marin a fost suspectă de cancer! Ce s-a întâmplat după ce s-a operat GALERIE FOTO
Andreea Marin a fost suspectă de cancer! Ce s-a întâmplat după ce s-a operat

Andreea Marin a oferit un interviu emoționant despre intervenția chirurgicală dificilă prin care a trecut. Ea a povestit că, în prezent, se simte bine, după ce mulți ani a suferit din cauza problemelor la coloană. În plus, ea e foarte fericită, după ce a primit și ultimul set al rezultatelor analizelor, pentru că, spune vedeta, “exista riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației”. Cancerul a răpus multe vedete din showbiz-ul românesc, dar și din cel de peste hotare.

În vârstă de 43 de ani, Andreea Marin are o relație specială cu fiica ei din mariajul cu Ștefan Bănică Junior. Sâmbătă, 15 decembrie, Violeta va împlini 11 anișori. Frumoasa vedetă este susținută de partenerul ei de viață, care este angajat al Ministerului Afacerilor de Externe.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer

În timpul declarațiilor, Andreea Marin a mărturisit că i-a luat ceva timp până să accepte că trebuie să se opereze. Tot ea a subliniat că dorința ei de a fi sănătoasă a făcut-o să se lase pe mâna unui medic extraordinar, pe mâinile căruia s-a lăsat.

“Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», ce are drept scop realizarea a 50 de operații complexe pro-bono.

Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și Îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a mărturisit Andreea Marin pentru click.ro.

Întrebată dacă are interzis la ceva după operația chirurgicală dificilă, îndrăgita vedetă a răspus negativ.

“Nu am restricții, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia în timpul intervenției. Deocamdată, la sala de sport ocolesc anumite mișcări, dar îmi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și săptămâna aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scăpat și de ultimul pansament. Așa că mi-am regăsit confortul. Deocamdată lucrez cu un antrenor personal la Bodyshape Transformation Center, care știe să ocolească mișcările care mi-ar forța zona cervicală. În rest, orice exercițiu e permis”, a mai declarat fosta prezentatoare TV.

Andreea Marin va împlini luna aceasta 44 de ani. Ziua ei de naștere este pe 22 decembrie

Andreea Marin are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe aceeași rețea de socializare, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi și-au asumat relația la începutul lunii octombrie 2017.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×