Oana Turcescu s-a întors la școală, după 10 ani de zile!

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
19/09/2018, 18:08
Oana Turcescu s-a întors la școală, după 10 ani de zile! GALERIE FOTO
Oana și Robert Turcescu, alături de fiica lor

Oana Turcescu s-a întors la școală după mulți ani de zile. Aceasta a avut întrunirea, după 10 ani de la absolvirea liceului. Soția lui Robert Turcescu a împărtășit marea bucuria – de a se reîntoarce în clasa care i-a fost casă timp de ani întregi, în locul în care și-a făcut primele amintiri frumoase și primii prieteni pe viață – cu fanii ei din spațiul virtual. Oana a postat de Facebook un mesaj emoționant, alături de câteva fotografii cu colegii și diriginta sa.

Oana Turcescu, din nou la școală!

Revenirea Oanei Turcescu la școală a fost una emoționantă, astfel încât a postat ceva la fel de emoționant și pe Facebook-ul ei.

” După 10 ani s-a strigat din nou catalogul și am spus ”Prezent!”. DOamna dirigintă, a fost o onoare să vă avem lângă noi, ați fost cea mai bună profesoară de Limba și Literatura Română din lume! Își mulțumesc Lazarului pentru oamenii minunați pe care i-am întâlni aici și alături de care am petrecut patru ani de neuitat”, a scris soția lui Robert Turcescu.

Oana Turcescu s-a întors la scoală după 10 ani
Mesajul Oanei Turcescu, după ce s-a reîntors la școală

În încheierea mesajului, a dezvăluit că locul în careși-a petrecut o etapă din viață a rămas la fel ca atunci când era elevă. ”Azi a fost emoționant pentru că liceul a rămas neschimbat și ne-a primit ca odinioară…Doar noi ne-am schimbat un pic, dar nu foarte mult…”, a încheiat Oana.

Despre căsătoria ei cu Robert Turcescu

Iubirea face cele mai neașteptate combinații, așa s-a întâmplat și în acest caz. Iar pentru că face lucruri nebănuite, cu ajutorul ei se creează alți oameni, astfel încât, cei doi au împreună un copil minunat. În cadrul unui interviu, Oana a dezvăluit cum a început relația cu Robert și ce i-a unit de nu s-au mai dezlegat nici în ziua de astăzi, ca un androgin. Plină de fericirea, susținea pentru revista Tango că nu se aștepta să se potrivească atât de tare și că din ziua în care s-au cunoscut, nu mai puteau să doarmă unul fără celălalt.

Oana Turcescu s-a reîntors la scoala dupa 10 ani de zile
Oana și Robert Turcescu, împreună cu fetița lor

”Nu mă aşteptam să ne potrivim atât de mult. Noi, din momentul în care ne-am cunoscut, n-am mai dormit unul fără altul. Am avut tentative (râde) şi el venea la miezul nopţii pentru că, pur şi simplu, nu puteam să mă bag în pat fără el. Asta cred că e un miracol, noi aşa am zis de la începutul relaţiei. Iar el probabil că a simţit miracolul ăsta mult mai puternic decât mine, pentru că nu mai credea în a doua şansă”, a declarat Oana.

Oana Turcescu s-a reîntorsc la scoala
Robert și Oana Turcescu făcând activități cu fetița lor

Iar, cum Dumnezeu ne lasă pe pământ cu un scop, cei doi au și reușit să-l împlinească: au făcut un copil. Tot cu mare fericire a povestit și despre minunea din viața lor.

„Când a scos-o, ea încă era în lichid şi am auzit-o ţipând din sacul ăla în care era! Am auzit inclusiv când a rupt sacul. Şi s-a auzit un ţipăt atât de puternic, încât şi asistentele au zis: a, zece! În momentul acela aşteptam să o văd. Au luat-o, au dus-o undeva în spatele meu, au spălat-o, au verificat-o, timp în care eu nu mai puteam să îmi iau ochii de la ea. Aveam ochii în lacrimi şi mă uitam numai la ea. Nu îmi venea să cred că a ieşit din mine. Era o drăgălăşenie! M-am îndrăgostit de ea din prima clipă”, a încheiat soția lui Robert Turcescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×