Ana Baniciu, schimbare radicală de look! Cântăreața s-a făcut brunetă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/09/2018, 15:15
Ana Baniciu, schimbare radicală de look! Cântăreața s-a făcut brunetă GALERIE FOTO
Ana Baniciu și Raluka

Cântăreața și-a schimbat complet look-ul, iar în urmă cu puțin timp, Ana a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare brunetă. Fanii Anei Baniciu nu au îmbrățișat schimbare pe care aceasta și-a făcut-o. Cei mai mulți i-au spus că nu trebuia să facă asta – să-și vopsească părul brunet – și că ar trebui să revină la culoarea inițială.

Vestea bună este aceea că Ana Baniciu nu și-a schimbat culoarea părului. Cântăreața a apelat la o perucă pentru a stârni atenția fanilor.

Ana Baniciu și-a șocat fanii cu schimbarea sa de look

Ana Baniciu și-a schimbat radical look-ul! Cantareata poartă o perucă brunetă
Ana Baniciu și-a schimbat radical look-ul!

„Nu nu, blondă să rămână / Nu iti sta bine asa / Ana bruneta parca nici nu semeni / Ce schimbata esti / Ce este asta ?? Barbie… varianta brunetă ?? Las-o blondă cum era…….mai, mai să nu te recunosc….”

Ei bine, câștigătoarea Asia Express îi pune pe jar întotdeauna pe fanii săi cu fotografii deocheateDe această dată, focoasa cântăreață nu le-a dezvăluit fanilor săi că poartă o perucă. Aceasta a preferat să urmărească dezbaterea de pe contul său și să nu se implice prea tare.

Tot mai multe vedete apelează la mici trucuri pentru a-și pune fanii pe jar. În urmă cu jumătate de an, Gina Pistol a uitmit audiența când a apărut cu o perucă brunetă. La fel și Delia, cu multitudinea ei de peruci și extensii colorate, dar și multe alte artiste de la noi.

Perucile sunt la mare căutare printre tinerele din ziua de azi, deoarece își oferă o schimbare rapidă, fără prea multe costuri și de mare efect. Dar cel mai important lucru este acela că această schimbare este reversibilă, iar femeile sunt mega-încântate că pot încerca mai multe look-uri până când îl vor obține pe acela perfect, fără să-și distrugă firul de păr.

 

Ana Baniciu s-a sacrificat pentru Asia Express

Fiica lui Mircea Baniciu, un celebru artist folk, a participat în reality show-ul de tip concurs – pe care l-a și câștigat împreună cu Raluka – dar pentru care a fost nevoită să facă o mulțime de sacrificii. Ana a parcurs 5.000 de kilometri alături de coechipiera sa, dar niciun moment nu s-a gândit că va câștiga, însă ambele concurente și-au dorit foarte mult acest lucru. Ea s-a înscris în concurs pentru a-și testa limitele, numind această experiență: ”(…) o cărămidă importantă în ceea ce înseamnă evoluția din viața de zi cu zi”.

Realație tensonată între Ana Baniciu și Raluka

,, Am fost ca într-o familie… au existat și momente de stres, momente tensionate dar nu ne-am supărat și nu ne-am certat nici măcar o dată în toată această aventură și ne mândrim tare mult cu asta!”.  ,, Eu și Raluka ne-am propus de la început să ne spunem absolut orice și să comunicăm pe tot parcursul concursului pentru a evita orice fel de neînțelegere. Iată că Asia Express mi-a dăruit și o prietenă pe viață (că nu mai scăpa de mine!)”.

,,Experiența vieții”, după cum ea o numește, a ajutat-o să își afle limitele și ceea ce o motivează, să se cunoască mult mai bine și i-a oferit ocazia de a se autodepăși în fiecare moment: ,, Mi-am dorit să știu ce pot face, să văd cum reacționez în momente critice, atât fizic cât și psihic.“. Testul nu a fost deloc ușor, iar cel mai greu lucru pe care fetele l-au înfruntat a fost ritmul alert, în condițiile în care mâncarea era o coordonată incertă: ,, Au trecut zile în șir în care noi am mâncat doar orez și poate câteva banane primite în dar. Nu sunt o țipă mofturoasă, dar acolo am gustat ce nu mi-am dorit sau imaginat vreodată că am să gust … “

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×