Anamaria Prodan vrea să fie mamă de gemeni la cei 45 de ani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
19/09/2018, 13:49
Anamaria Prodan vrea să fie mamă de gemeni la cei 45 de ani GALERIE FOTO
Anamaria Prodan vrea să fie mamă de gemeni la cei 45 de ani

De mai bine de un an, Anamaria Prodan a început să-și dorească tot mai mult să-și mărească familia. Cel mai controversat impresat într-o lume a bărbaților, Anamaria Prodan, continuă să uimească.

A afirmat chiar și faptul că acum își dorește nu doar unul, ci doi copii. Aceasta își dorește să fie mamă de gemene. Impresara este pregătită să devină mama pentru a 4-a oară!

Anamaria Prodan vrea să rămână însărcinată

În urma criticilor pentru kilogramele în plus din timpul filmărilor de la emisiunea pe care o moderează „Gospodar fără pereche”, vedeta a răspuns în consecință. Acela a fost momentul în care soția lui Reghecampf a dezvălui că ar fi dispusă să se îngrașe oricât, numai dacă este vorba de o sarcină. Supriza cea mare a a venit când Anamaria a spus că dorește să-și mărească familia nu cu un copil, ci dorește gemeni.

Citește și: Un cutremur de 3,9 pe scara Richter s-a produs în Vrancea

Citește și: Care va fi întrebarea de la referendumul pentru definirea familiei

Aș vrea să am un bebe. Doamne, ce mi-aș dori! Pot să mă fac și de 300 de kilograme, dar să fac doi bebeluși, nu unul. Acum am nevoie, nu vezi că nu a mai rămas niciun copil în casă? Toți au plecat. Mai e puțin și pleacă și Bebe. Îmi zice că încep cantonamentele și mă roagă să-l las în pace. De semnat, a semnat din burtă cu mine ca impresar, dar la cantonament nu mai pot fi mama sau Nuți, se duce singurel. Dacă-l vezi… e mai mare geanta de antrenament decât el!”, a povestit prezentatoarea PRO TV.

De ce își mai dorește copii?

Vedeta a completat declarația cu faptul că i-a rămas casa goală. Aceasta a conștientizat că timpul a trecut și că toți copiii ei s-au făcut mari, iar ea a rămas singură. „Eu am rămas cea mai mică din casă ca înălțime. Jur, sunt toți atât de înalți! Mă uit, așa, la ei, stau uneori și îi urmăresc și nu-mi vine să cred: 1,85 cm are Sarah, Rebecca la fel!”. Anamaria Prodan vrea să „lucreze” intens pentru visul de a deveni din nou mamă, iar pentru acest lucru va pleca în Dubai.

Soțul impresarei, Laurențiu Reghecampf locuiește în cea mai mare parte a timpului acolo, unde îi antrenează pe cei din Al Wahda. „Nu prea pot să retrăiesc adolescența cu Laur, dacă eu sunt în România. Poate doar telepatic… După ce termin filmările pentru „Gospodar fără pereche”, după ce termin perioada de transfer, după ce pleacă și copiii care unde pleacă și apoi o să merg și eu la soțul meu”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

Fiica cea mică a făcut 18 ani

„O ținem tot într-o petrecere, pentru că asta e luna în care toți copiii mei își aniversează ziua de naștere. Sarah, cea mică, a împlinit 18 ani. Și am făcut o petrecere pe care eu nu am înțeles-o, dar a trebuit să o accept. Păi nu înțeleg cum petrecerea începe la 12:30 noaptea și mama nu are voie la club, pentru că: „mama mi-e rușine dacă ai veni tu în club, ce zic ceilalți copii”.

Pe vremea mea, la ora zece și jumătate se termina petrecerea. Și era cu rugăminți: mai lasă-mă zece minute… Invitații nici nu vin la 12, vin la 1:00 că așa e la români. Și atunci n-am înțeles mare lucru din petrecere. Am stat, am stat, am stat, la 1:00 mi se închideau ochii pe la masă, nu la club, că la club n-am avut voie că, deh, se făcea de râs. Am stat lângă, la o masă pe terasă.

Și pe urmă, când am văzut că s-au strâns, am rugat-o pe Rebecca, fata cea mare, și pe Luca, băiatul cel mare, vă rog să fiți… Am început cu băbisme: n-ai voie să bei, n-ai voie să…, nu-ți lași paharul din mână, de ale mele, și am plecat. Și cică ei s-au distrat extraordinar, că pe la patru și jumătate au venit acasă. … Stau și mă uit la ei și Doamne, ce mari! Sarah are 1,86, Rebecca are 1,80, Luca și el crește, zici că îl ud la rădăcină…

Și ăla mic crește, nici el nu mă mai lasă să-l pup. Cresc și n-ai ce să faci. Atât de mândră am fost zilele trecute de toți când i-am văzut că își purtau de grijă unul altuia. Mi se pare wow. Acum ne pregătim că Reghe Jr. face 10 ani. Are 25 de invitați, echipa lui de fotbal. Cu Bebe e mai ușor încă. Dar sunt cuminți toți…”, a delarat Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×