Oana Roman, mândră de cum arată. Ce spune de operațiile estetice

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/01/2019, 14:43
Oana Roman, mândră de cum arată. Ce spune de operațiile estetice GALERIE FOTO
Oana Roman, mândră de cum arată. Ce spune de operațiile estetice

Oana Roman este mândră de cum arată și este împotriva operațiilor estice. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, nici nu vrea să audă de micile ajustări la care ar putea recurge pentru a-și înfrumuseța aspectul fizic. Oana se simte bine în pielea sa și se simtextrem de frumoasă exact așa cum a „lăsat-o Dumnezeu”.

Fiica cea mică a lui Petre Roman le-a explicat fanilor care este părerea sa despre operațiile estetice. Nu este de acord cu frumusețea artificială, deoarece consideră că multe femei se automutilează prin aceste proceduri pentru o „perfecțiune care nu există”.

Oana Roman este mândră de aspectul său fizic

Oana Roman, mândră de cum arată. Ce spune de operațiile estetice
Oana Roman, mândră de cum arată. Ce spune de operațiile estetice

La 43 de ani, Oana Roman nu și-a făcut nicio operație estetică. Vedeta se simte împăcată cu trupul ei și nu recomandă intervențiile chirurgicale nimănui. „Am aproape 43 de ani și nici o intervenție estetică, mai stiu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există. Pentru că așa cum spune Randi , frumusețea este atât de imperfectă. Piesa asta are un mesaj foarte puternic și cred că ar trebui ascultată cu atenție de femei, pentru că vine de la un bărbat. Ascultați. Merită”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, mesaj tulburător de Anul Nou

„13 decembrie 2013. Acum cinci ani împodobeam bradul şi Marius Elisei a venit lângă mine, a deschis cutiuţa şi a pus întrebarea! Şi eu am zis da. De atunci am trecut împreună prin foarte multe, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie.

Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia”, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a Oanei Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×