Oana Roman este însărcinată pentru a doua oară?! Fanii au remarcat acest lucru

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/11/2018, 11:19
Oana Roman este însărcinată pentru a doua oară?! Fanii au remarcat acest lucru GALERIE FOTO

Oana Roman este însărcinată pentru a doua oară? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun fanii Oanei Roman în ultima vreme . Vedeta a stârnit curiozitatea admiratorilor și le-a răspuns după ce o domnișoară a comentat la o fotografiei de-a vedetei: „Oana, esti insarcinata? FELICITARI! ?”, i-a scris fana Oanei.  Oana nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns fanei sale curioase: „Nu te juca nici în glumă cu astfel de lucruri . Că se întorc împotriva ta. Când e vorba de astfel de subiecte glumele proaste se întorc ca un boomerang”, a scris Oana, puțin acidă, crezând că este o glumă (proastă) a fetei.

 

Oana Roman, trup de zeiţă

Oana Roman a reușit să-și surprindă fanii cu o declarație cel puțin surprinzătoare. Fiica cea mică a lui Petre și Mioara Roman a postat, pe paginile sale personale de socializare, o fotografie cu un model internațional plus size, care a defilat pentru marea casă de modă Dolce Gabbana. Vedeta nu s-a putut abține și a postat fotografia cu modelul, care nu se „încadrează” în dimensiunile standard impuse în această industrie și/sau societate. „Doamna este manechin pentru Dolce Gabbana! Ultima colecție! Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă! Aș putea fi lejer top model ! Bașca faptul că am brațele și picioarele mult mai subțiri! Am zis!!!”, a scris Oana, amuzată, pe rețelele de socializare.

Vedeta nu a arătat niciodată ca un fotomodel, însă a dat impresia că se simte foarte bine în pielea ei . Într-un interviu acordat recent Stirilor Pro TV, Oana mărturisea că se luptă de foarte mult timp cu kilogramele în plus. Acestea au apărut după ce a fost nevoită să renunțe la înot, . „Eu nu am mai putut să mă duc la antrenamente şi lipsa sportului mi-a creat o stare foarte proastă, apoi m-am îngrăşat 25 de kg în 2-3 luni”.

Oana Roman, însărcinată din nou

S-a zvonit că Oana Roman ar fi însărcinată din nou, însă vedeta nu a confirmat nimic până la ora actuală, dar nici nu a negat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×