Oana Zăvăranu a făcut praf vedetele virtuale! ”Ți-ai făcut 1.000 de operații estetice…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/11/2018, 14:40
Oana Zăvăranu a făcut praf vedetele virtuale! ”Ți-ai făcut 1.000 de operații estetice…” GALERIE FOTO
Fotografie în care se află Oana Zăvoranu, cea care a făcut praf din nou vedetele virtuale

Oana Zăvăranu a făcut praf vedetele virtuale! Aceasta a făcut declarații dure la adresa celor care și-au ”făcut 1.000 de operații estetice”. După cum se știe, actrița își exprimă sincer opinia despre persoanele publice din showbiz-ul românesc. De asemenea, aceasta nu este prima dată când le critică, însă, de această dată, Oana a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur, în special pentru influenceri. Pe scrut, ”influencer” este termenul ce definește o persoană care are puterea de a influența comportamente ale unui grup de urmăritori. De ceva vreme, România este năvălită de cuvântul străin, mulți oameni încercând să insufle persoanelor care le admiră diferite produse oi principii. Săturându-se de vâlva care s-a făcut în jurul acestui termen, Oana Zăvoranu a pus punctul pe ”i” în privința influencerilor.

Iată mesajul Oanei Zăvoranu: ”Adică ești INFLUENCER, că ai făcut, sau faci ce? Că ți-ai făcut 1.000 de operații estetice pe bartere toate, că ești deformată și vrei ca fraiele plictisite cu bani sau fără, să devină și ele diforme și tâmpite ca tine, așa, sau ce? Să le ”INFLUENȚEZI” tu, să trăiască într-o prostie și tembelism zilnic, în care ziua este făcută doar pentru a se gletui cu cinci straturi de fond de ten, blush, iluminator, gene false peste gene false, pudră, stabilizator de pudră, ca să ce? Și ce le înveți să facă cu fața asta, după șase ore de boiala?”, și-a început mesajul actrița.

Oana Zăvoranu a făcut praf vedetele virtuale! ”Da’ unde ești tu, mă, ”INFLUENCERO”, când vine vorba de școală, de talent”

Oana Zăvoranu a făcut praf vedetele virtuale
Fotografie în care se află Oana Zăvoranu

În cadrul aceluiași mesaj, Oana a atins și un alt aspect: faptul că nu se promovează, fiind opinia ei, educația sau activitățile cu scop educativ. ”Da’ unde ești tu, mă, ”INFLUENCERO”, când vine vorba de școală, de talent, de muzică, de actorie, de dans, de pictură, de artă în general, adică de o meserie în care creierul și sufletul să conteze și să fie puse la bătaie, în care să creezi ceva care să dureze în timp și să fie dat drept exemplu generațiilor care vor veni? Unde dracu ești tu, mă, INFLUENCERO, când trebuie concret să arăți câte parale faci?”, a completat Oana Zăvoranul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×