Ținutele vedetelor, în noaptea de Revelion! Andra, Delia, Oana Roman, rochii de senzație

Victor Anghel   
în Stiri mondene
01/01/2019, 14:43
Ținutele vedetelor, în noaptea de Revelion! Andra, Delia, Oana Roman, rochii de senzație GALERIE FOTO
Ținutele vedetelor, în noaptea de Revelion! Andra, Delia, Oana Roman, rochii de senzație

Noaptea dintre 2018 și 2019 le-a prins pe unele dintre vedetele din România fie pe scenă, fie în drum spre următorul concert, în localuri de fițe alături de familie și prieteni sau… acasă. Printre cuplurile care au făcut Revelionul acasă se numără: Adela Popescu și Radu Vâlcan, Andreea Ibacka și soțul său, Cabral, dar și Andreeea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. Pe lângă preparate făcute după rețete tradiționale, un alt lucru a fost important pentru artiste și artiști, prezenatoare, moderatori TV, sportivi și foști fotbaliști: ținuta purtată în noaptea dintre ani. Pentru Irina Pavlenco primele secunde din 2019 au venit cu un inel de logodnă: partenerul său de viață a cerut-o în căsătorie.

Delia, AntoniaAndra, Lora și Elena Gheorghe sunt doar patru dintre cântărețele care au muncit în noaptea trecută. Jurata de la “X Factor” a susținut un spectacol de muzică și culoare în Piața Constituției, unde s-au adunat 60.000 de oameni. Înainte de miezul nopții, Delia Matache și fostul coleg de trupă, Nick, au cântat una dintre piesele lansate împreună în urmă cu mulți ani. Andra Măruță și soțul ei au petrecut ceva timp în noaptea de Revelion într-un club în care vedeta a cântat.

Ținutele vedetelor de la noi în noaptea de Revelion

Simona Halep a sărbătorit Revelionul împreună cu mai mulți sportivi și foști fotbaliști – Gheorghe Popescu și Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu –  într-un restaurant de lux din București. Printre invitații care au petrecut alături de tenismena nr. 1 în lume se numără și prezentatorul Dan Capatos.

Andreea Marin este una dintre vedetele din România care a ales să rămână acasă în noaptea dintre ani. Alături i-a fost Violeta, fiica pe care o are și Ștefan Bănică Junior, și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta a făcut public un selfie, însoțit de un mesaj extrem de emoționant în care a vorbit despre părinții morți, dar și despre cele mai importante persoane din viața sa: “Cea mai dorită noapte dintre ani pentru mine e cea în care nu port veștminte complicate, ci doar o cămașa de casă, o pijama moale și călduroasă ori un halat cu flori vii, desprinse parcă din grădină mea. Cel mai frumos Revelion e cel în care nu am nevoie de un machiaj sofisticat sau de filtre, părul curaț îmi cade drept și simplu pe umeri, iar bijuteria de preț e inelul dăruit de tatăl meu înainte de a-mi deveni înger. Când a urcat, o piatră mică, albă, a căzut de pe podoabă și s-a făcut nevăzutăîmi place să cred că a căzut… spre cer. Cel mai sensibil miez de noapte e cel în care mă simt binecuvântată să fiu acasă și nu altundeva, să-mi sărut copilul cu nemărginita iubire și să mă simt Femeie privind în ochii bărbatului meu. Cea mai puternică dorință e aceea că liniștea, dragostea, speranța de acum să fie la fel de vie și peste un an. Sau doi, sau trei… E pace în mine, înțelegere, echilibru și acesta e cel mai frumos dar pe care mi-l face anul ce merge la somn. Îl trezesc pe cel nou cu o mângâiere, așa cum îmi plăcea să simt diminețile când eram copil: cu mâna mamei alunecând în părul meu. Dăruiți-i și voi o îmbrățișare Noului An. Sunt șanse bune ca unui astfel de gest să i se răspundă la fel. Să ne vedem cu bine și cu inima caldă! La mulți ani!”.

Însărcinată pentru a doua oară, Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au petrecut alături de prietenii lor în același local în care a sărbătorit trecerea în 2019 și Andreea Esca împreună cu cei dragi.

Colaj cu mai multe vedete din showbizul românesc, dar și sportivi și foști jucători de fotbal

Irina Pavlenco, cerută de soție chiar în noaptea de Revelion

Irina Pavlenco, fostă solistă a trupei “Sweet Kiss”, a fost cerută de soție de partenerul său de viață chiar în noaptea de Revelion. Momentul emoționant a fost filmat de unul dintre apropiații cuplului, iar vedeta l-a postat ulterior pe contul său oficial de Instagram, unde a pus descrierea: “#ido #da #lamultiani #2019 ???☃️?❤️”. Felicitările din partea susținătorilor au curs în orele care au urmat: “Irina, felicitări!”, “Să fie într-un ceas bun?La mulți ani!!!”, “Dumnezeule, Iri, mor!”, “Felicitări! Mă bucur mult pentru tine!”. Vedeta proaspăt logodită i-a transmis public unei prietene: “Te aștept la nuntă ❤️?”.

View this post on Instagram

#ido #da #lamultiani #2019 ???☃️?❤️

A post shared by Irina Elisabeta Pavlenco (@irinapavlenco) on

În vârstă de 41 de ani, Irina Pavlenco își dorește să devină mamă. Partenerul ei de viață are un copil dintr-o relație anterioară, dar atât el, cât și românca noastră vor să devină părinți. Artista l-a ajutat pe logodnicul său să își crească fiul.

“Dacă a fost David în viața noastră, n-am simțit lipsa, dar acum a crescut și vrem o fetiță. Eu am făcut avort că n-aveam încredere în el. Un copil nu te încurcă în carieră. (…). Am făcut un avort în tinerețe. Chiar am fost la medic și mi-au spus că sunt sănătoasă, dar că e posibil ca din cauza avortului să nu pot să fac (n.r.: copii). Noi ne dorim mult, iubitul meu are un băiat de 11 ani și nu are el o problemă. Aș vrea să încerc mai mulți doctori. Mi-aș dori o fetiță”, a mărturisit Irina Pavlenco în urmă cu două luni în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×