Cum au petrecut Andra și Măruță Revelionul. Imagini inedite cu cele două vedete Pro TV

Victor Anghel   
în Stiri mondene
01/01/2019, 11:51
Cum au petrecut Andra și Măruță Revelionul. Imagini inedite cu cele două vedete Pro TV GALERIE FOTO
Cum au petrecut Andra și Măruță Revelionul. Imagini inedite cu cele două vedete Pro TV

Andra și Cătălin Măruță au petrecut Revelionul atât prin muncă, dar și prin distracție! Cântăreața a susținut un spectacol superb într-un club din București chiar la miezul nopții, iar cu puțin timp înainte de a urca pe scenă, ea le-a transmis tuturor un mesaj pentru 2019. Atât ea, cât și soțul ei au făcut publice imagini inedite din locurile în care au sărbătorit trecerea în Noul An. În poza de album în care apar cele două vedete Pro TV se observă cu ochiul liber că flacăra dragostei lor a crescut și s-a maturizat foarte mult.

Întrebată recent dacă este de acord cu citatul: “Arta cere sacrificii” și dacă ea a trebuit să facă vreodată vreun sacrificiu, dacă regretă ceva, Andra a declarat: “Nu regret nimic, adică în momentul asta, dacă trag linie, nu. E adevărat că eu am muncit foarte mult și nu am avut timp că alți prieteni de-ai mei să ies săptămânal la un film sau la un restaurant. Întotdeauna am pus pe primul loc muzică, după care au venit în viață mea Cătălin, copiii – familia mea, de fapt”, potrivit andraonline.ro.

Cum au petrecut Andra și Cătălin Măruță de Revelion

În vârstă de 32 de ani, Andra și Cătălin Măruță, care e cu opt ani mai mare, au făcut Revelionul împreună cu o gașcă mare de prieteni, dar și într-un club de fițe din Capitală, unde artista a cântat. În timp ce cântăreața a strălucit într-o rochie argintie cu franjuri și mărgele, soțul său a ales ceva ce nu se demodează niciodată: să poarte negru din cap până în picioare. Când ceasul a indicat miezul nopții, jurata de la “Vocea României” a ciocnit câte o cupă cu șampanie cu apropiații și a transmis mesajul: “La mulți ani! Doamne ajută, un An Nou Fericit, vă pupăm pe toți”. Momentul acesta a fost filmat, la fel și câteva dintre melodiile pe care ea le-a cântat în club.

Soțul Andrei a postat pe contul său de Instagram o poză de album, care a fost însoțită de mesajul: “La mulți ani! ?”. Fanii au înroșit butonul de like și s-au întrecut în urări pentru anul 2019. “La mulți ani! Un an nou fericit!???”, “Un an nou plin de succes și multă sănătate! La mulți ani! ???”, “La mulți ani fericiți și împlinirea tuturor dorințelor”, “#bemcorect ?”, “La multi ani sănătoși și fericiți împreună!??????” sunt cinci dintre mesajele strânse de fotografia postată de Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță și Andra, în noaptea de Revelion

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 şi are doi copii cu soţul ei: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×