Oana Pellea, blestemată după ce a scris pe Facebook despre moartea Cristinei Țopescu. ”‘Ești o greșeală genetică a marelui actor”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 18:42
Oana Pellea, blestemată după ce a scris pe Facebook despre moartea Cristinei Țopescu. ”‘Ești o greșeală genetică a marelui actor”
Oana Pellea, blestemată după ce a scris pe Facebook despre moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto: libertatea.ro

Oana Pellea i-a criticat pe cei care au comentat moartea jurnalistei Cristina Țopescu și faptul că aceștia au făcut un adevărat cancan din acest tragic eveniment. Actrița s-a trezit însă cu blesteme și mesaje jignitoare la adresa ei, care au șocat-o și oripilat-o în același timp.

Oana Pellea, blestemată după ce a scris pe Facebook despre moartea Cristinei Țopescu

Unul dintre mesajele respective a fost postat de Oana Pellea pe pagina s-a de Facebook. ”Interlocutorul” actriței a blestemat-o și a făcut-o cu ou și cu oțet și i-a spus chiar că este ”o greșeală genetică a marelui actor” Amza Pellea.

”Eh… am primit si acest dragalas mesaj: ‘Esti o greseala genetica a marelui actor Nici in fata mortii nu ai pic de bun simt Esti o mare JAVRA Daca te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor Iti doresc din toata fiinta mea sa ai parte de un sfarsit cat mai neplacut si cat mai curand Doar PAMANTUL o sa-ti inchida BOTUL ala SPURCAT si plin de VENIN….. JAVRA!!!’”.

”Comentatori de moarte… necunoscători de viață”

Totul a pornit după ce actrița s-a revoltat la rândul ei, tot pe Facebook, imediat după ce a văzut comentariile făcute la adresa morții jurnalistei Cristina Țopescu. Vedeta de televiziune a fost găsită fără suflare în casă, la două săptămâni de la deces.

”Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viață. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentați moartea… Ce oribil!

Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către țoti cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Topescu… vă asigur de tot disprețul meu!

Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos!

Iar vouă… toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul… după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat…”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×