Oana Pellea este în doliu. A murit actrița Patricia Grigoriu: „Fata superbă cu râs molipsitor”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 08:53
Oana Pellea este în doliu. A murit actrița Patricia Grigoriu: „Fata superbă cu râs molipsitor”
A murit Patricia Grigoriu. Sursa foto: libertatea.ro

A murit actrița Patricia Grigoriu, descrisă de colegi drept „fata superbă cu râs molipsitor”. Printre marile nume ale teatrului și filmului românesc care au transmis condoleanțe se numără și Oana Pellea.

A murit actrița Patricia Grigoriu, cunoscută din filmul „Trandafirul galben”

Patricia Grigoriu s-a stins din viață de Anul Nou, în urma unei lupte cu o maladie teribilă. Compozitorul Ionel Tudor și Oana Pellea sunt cei care au făcut tristul anunț prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

„Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari”, a anunțat Ionel Tudor.

Oana Pellea a scris un mesaj de condoleanțe

Și Oana Pellea a avut un mesaj de transmis în memoria actriței pe care aceasta a cunoscut-o și pe care a admirat-o din tot sufletul.

„Patricia Grigoriu. Colega noastră din promoția 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superbă cu râs molipsitor… a plecat. Nu am cuvinte. Viața asta… câteodată…”, a scris Oana Pellea.

Ne pleacă oameni dragi și rămânem ridicând din umeri a neputință… Dumnezeu să te odihnească, Patricia!”, este continuarea mesajului de condoleanțe transmis de fata lui Amza Pellea, scrie libertatea.ro.

Patricia Grigoriu a jucat în mai multe filme de succes. Actrița provenea dintr-o familie de artiști, căci tatăl său a fost nimeni altul decât celebrul compozitor George Grigoriu, iar sora ei, Andreea Andrei, una din cele mai cunoscute textiere, partenera compozitorului Ionel Tudor.

Patricia a jucat în mai multe filme de succes precum Chained Justice, anul 1984, în regia lui Dan Pița și „Trandafirul galben”, în anul 1982.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×