Oana Pellea, fără răspuns în privința Revoluției! „30 de ani. De la ce? Revoluție? Revoltă? Lovitură de stat? Nu știm”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 16:39
Oana Pellea, fără răspuns în privința Revoluției! „30 de ani. De la ce? Revoluție? Revoltă? Lovitură de stat? Nu știm” GALERIE FOTO
Oana Pellea, întrebări fără răspuns despre Revoluția din 1989. Sursa foto - colaj hepta, wikipedia

Oana Pellea a postat pe o rețea de socializare un text care aduce aminte de Revoluția din 1989. Actrița se consideră fără răspuns în privința evenimentului, unul pe care, după 3 decenii, încă nu știe din ce categoria face parte!

Oana Pellea, fără răspuns în privința Revoluției!

„30 de ani. De la ce? Revoluție? Revoltă? Lovitură de stat? Nu știm. Până azi… nu știm ce a fost. Ceea ce știm este că au MURIT oameni nevinovați! Mulți! Împușcați. De către cine?

Nu știm? De ce? Nu știm. Din ordinul cui? Nu știm. Cine e vinovat? Nu știm! Singurul lucru pe care îl știm este că au MURIT oameni. Și mai știm că totul a început la TIMIȘOARA.

„30 de ani. De la ce? Revoluție? Revoltă? Lovitură de stat? Nu știm”

Și mai știm că Bucureștiul a tăcut zile întregi… zile lungi… zile nesfârșite! Zile rușinoase pentru București.

Au trecut 30 de ani de la moartea unor nevinovați. Au trecut 30 de ani de când s a strigat LIBERTATE și VREM ALEGERI LIBERE și FĂRĂ COMUNISM.

30 de ani.

Dumnezeu să i odihnească pe cei morți!

Dumnezeu să ne ierte că am îngăduit să treacă 30 de ani fără să aflăm adevărul despre 1989.

Fie ca România să-și croiască destinul în libertate, cu demnitate, responsabilitate și mai ales FĂRĂ COMUNISM… sub orice formă ar renaște el”, a scris actrița Oana Pellea pe contul de Facebook.

Și președintele Klaus Iohannis a mers pe aceeași idee și a transmis un mesaj ferm în Parlament. Șeful statului a spus că la 30 de ani de la Revoluție, nu a fost aflat adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în timpul revoltei anticomuniste din 1989.

Potrivit lui Klaus Iohannis, o democrație veritabilă este construită pe bazele adevărului și ale dreptății, iar această „restanță majoră a justiției române reprezintă o fantomă care ne va urmări pe toți multă vreme de acum încolo”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×