Oana Lis, la păcănele! Imagini senzaționale cu soții Lis în sala de jocuri

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Sandra Popescu   
în Stiri mondene
18/09/2018, 13:10
Oana Lis, la păcănele! Imagini senzaționale cu soții Lis în sala de jocuri GALERIE FOTO
Oana Lis, la păcănele

Oana Lis a fost fotografiată la păcănele! Nu este o glumă și nici un trucaj foto, este adevărul gol-goluț, dezvăluit de fotografiile pe care le puteți vedea în acest articol. Soția fostului edil al Capitalei, deși îl critică în public pe unde îl prinde, a căzut în patima lui. Jocurile de noroc par să o facă să se simtă foarte bine pe Oana Lis, dacă e să ne luăm după zâmbetul larg afișat pe fața sa, atunci când joacă la păcănele.

Deși fostul primar al Capitalei are mari probleme de sănătate, cauzate printre altele și de ultimul accident vascular pe care l-a suferit chiar în această vară, se pare că nu se lasă de păcănele. El a recunoscut că această activitate îl face să se deconecteze de la grijile zilnice și nu are de gând să renunțe oricât de mult și-ar dori Oana.

Oana Lis, client fidel la păcănele?

Chiar dacă spunea că nu îi convine ca soțul ei să își piardă vremea prin sălile de jocuri, iată că a ajuns și ea în aceeași situație. Oana îl însoțește pe Viorel Lis peste tot, poate și din cauza problemelor de sănătate, dar și pentru că adoră să fie în preajma lui, chiar dacă unora dintre noi nu prea agreem ideea.

Oana Lis a fost fotografiată la păcănele, alături de soțul ei
Oana Lis a fost fotografiată la păcănele, alături de soțul ei

”Da, da, da, am fost și eu cu el. Beau, mănânc gratis, că acolo îți dă mâncare gratis. Mi-au dat și un pachet de țigări, deși nu fumez, l-am luat! Ne simțim amândoi bine, stau și eu cu el, mă mai duc prin mall, eu merg așa de clientă falsă! Nu încurajez acum jocurile de noroc, el joacă la nivelul pe care îl avem noi, nu spun acum să vinzi tot din casă pentru a juca!”, a declart Oana Lis, în urmă cu doar câteva luni, după ce postase pe internet o imagine cu Viorel Lis la păcănele.

Oana Lis a trecut prin momente dificile, din cauza lui Viorel Lis

La începutul acestei veri, Oana Lis s-a speriat de moarte. Atunci, Viorel Lis a ajuns de urgență la spital, acuzând grave dureri de cap. Medicii au descoperit că fostul edil a trecut printr-un accident vascular cerebral și risca să rămână paralizat.

Medicamentele pe care i le dă Oana Lis lui Viorel
Oana Lis îi administrează zilnic lui Viorel Lis tratamentul pentru problemele de sănătate pe care le are

“Este bine, vorbește, mă bucur că nu a paralizat! Când a ajuns în spital medicii au decis că trebuie să îi facă toate analizele, așa că a ieșit de acolo, în urma investigațiilor, cu mai multe boli de câte știa”, spunea Oana Lis.

Oana Lis, tentativă de sinucidere

Oana Lis s-a apucat de studiat psihologia, după ce a trecut prin momente dificile. Ea nu a avut deloc o copilărie ușoară și nici mai târziu lucrurile nu au fost mereu roz.

„Am mers la psiholog şi când el a plecat o lună am intrat în panică. Depresia… sunt oameni care au de toate şi se sinucid, aşa îmi venea şi mie. Dacă urcam la cineva la etajul şapte şi vedeam un geam deschis, îmi venea să mă arunc pe el, şi m-am dus la Facultatea de Psihologie, care m-a ajutat foarte mult, am reuşit să îl ajut şi pe Viorel. Acum nu le mai dau importanţă gândurilor, respir adânc apoi încerc, când am un atac de panică, să mă uit în altă parte… De ce să mă ascund, cer ajutorul”, a spus Oana Lis despre această perioadă neagră a vieții sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×