Viorel Lis a suferit un AVC! Cum se simte acum soțul Oanei Lis

în Stiri mondene
27/04/2018, 12:53
Viorel Lis a suferit un AVC! Cum se simte acum soțul Oanei Lis
Viorel lis a suferit un AVC și a rămas internat în spital

Viorel Lis a suferit un AVC!  Acesta a fost dus la spital de Oana, în cel mai scurt timp, după ce s-a văitat de dureri crunte de cap. Acum, fostul edil al Capitalei este internat, iar medicii îl țin sub strictă observație.

Deși l-a dus la spital pentru unsimplu control, Oana nu se aștepta ca soțul ei să rămână internat. Situația, însă, s-a agravat când a vorbit cu medicii. Aceștia din urmă au decis să îl oprească acolo, sub stricta lor supraveghere, deoarece lucrurile pot degenera în orice moment.

„Dimineața mea a început aşa… cu Vio la neurolog, pentru că îl cam durea capul… aşa cum am promis la căsătorie, la bine şi la greu”, a scris Oana Lis joi,  pe o reţea de socializare.

Viorel Lis a suferit un AVC, după operația e colecist

Viorel Lis a suferit un AVC, după ce a mai avut probeleme de sănătate și în luna noiembrie a anului 2017.

”S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”,  a spus la puțin timp după intervenția chirurgicală la care a fost spus, fostul primar în exclusivitate pentru spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×