Pe Viorel Lis îl ştie toată lumea, dar cum arată fosta lui soţie, pe care a vrut să o interneze la „balamuc”. Dar să vezi cum arăta Oana Lis în tinereţe!

în Reality show
14/11/2017, 18:45
Pe Viorel Lis îl ştie toată lumea, dar cum arată fosta lui soţie, pe care a vrut să o interneze la „balamuc”. Dar să vezi cum arăta Oana Lis în tinereţe! GALERIE FOTO

Viorel Lis şi Oana Lis sunt, fără doar şi poate, două dintre cele mai mediatizate persoane din showbiz-ul autohton.  Puţini ştiu însă că, pentru a fi împreună şi pentru a-şi putea trăi povestea de dragoste – aşa cum este ea, cu bune şi cu rele -, fostul edil al Capitalei a fost nevoit să divorţeze.

Tudora Gheorghe i-a fost soţie lui Viorel Lis timp de 16 ani, din 1983 până în 1999. Mariajul lor a luat sfârşit din cauza actualei partenere de viaţă a fostulu primar al Bucureştiului, deşi infidelităţi mai existaseră şi anterior apariţiei Oanei în peisaj. „Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea„, povesteşte Tudora.

Asta nu e tot! Fosta sotie a lui Viorel Lis îl acuză pe ex-edil că a bătut-o crunt şi că a vrut să o interneze la „balamuc”. „A fost şi o bătaie destul de serioasă, ăla a fost cel mai violent moment. Odată, cineva mi-a schimbat medicamentele din poşetă. Nu prea puteam să dorm, luam un fel de Distonocalm. Într-o zi, am fost la o recepţie, am băut ceva acolo şi am luat o pastilă să pot să adorm. Mi s-a făcut rău, s-a chemat Salvarea, m-a dus o prietenă la spital. Ea mi-a luat şi poşeta şi hainele şi când a umblat în geantă s-a uitat la pastile şi a observat că sunt schimbate. Ea mi-a atras atenţia, luasem altceva, de-aia mi s-a făcut rău.  Viorel putea să umble, cine putea să vină la noi în casă? Le am şi acum acasă, nu am reuşit să aflu ce sunt. A vrut să mă interneze şi la psihiatrine, însă am refuzat„, a mai ţinut să precizeze Tudora Gheorghe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×