Oana Lis, la un pas de sinucidere, din cauza kilogramelor în plus! Cum arăta

Sandra Popescu  
înStiri mondene
23/06/2018, 14:55
Oana Lis, la un pas de sinucidere, din cauza kilogramelor în plus! Cum arătaGALERIE FOTO

Oana Lis a fost la un pas de sinucidere, din cauza kilogramelor în plus, pe care le acumulase într-o anumită perioadă a vieții sale. Soția fostului edil a ajuns să facă depresie, după ce se îngrășase enorm. Ea a vorbit deschis despre această perioadă neagră din viața ei.

În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, a spus Oana Lis pentru un post de televiziune.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Oana Lis, la un pas de sinucidere

Când a fost la un pas de sinucidere, Oana Lis a explicat că nimeni nu a mai fost lângă ea, deși până atunci mulți s-au dat prietenii lor. ”Când Viorel era într-o funcție, când îmi era bine, toți erau lângă mine. Când mi-a fost greu, mi-au fost alături necunoscuții. Doar cu bunica mai țin legătura”, a mai spus Oana Lis.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×