Nicolae Botgros are, la 65 de ani, o iubită mult mai tânără decât el

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/09/2018, 19:44
Nicolae Botgros are, la 65 de ani, o iubită mult mai tânără decât el
Nicolae Botgros este suspectat că ar avea o iubita mai tanara decat el

Vestitul dirijor a ajuns la o vârstă respectabilă de 65 de ani. Se pare că unul dintre elementele care l-au adus în putere la această vârstă este iubirea, mai precis, mai tânâra lui iubită. În momentul de față există niște informații care se plimbă prin presă în stânga și-n dreapta arătând că marele om al muzicii are o relație cu o solistă cu 27 de ani mai puțin decât el. Surprinzător este faptul că artistul are o relație de casnicie, de 47 de ani.

Cu toate acestea, puterea dragostei e mare și a lovit din plin viața lui Nicolae Botgros. Informațiile din presă legate de idila lor au o oarecare veridicitate. Colegii din breaslă au clarificat unele amănunte în ceea ce-i privește pe cei doi. Se pare că Anișoara Dabija, mai tânăra iubită, a născut o fetiță, în luna aprilie, fetiță care poartă prenumele artistului. Poate coincidență, poate nu până acum, dar ce mai e dezvăluit de către cei cu care-și împarte meseria denotă fără dar și poate idila lor. Așa cum spuneam, Anișoara a născut copilul, poartă prenumele lui, dar și numele, căci aceasta a fost recunoscută de dirijor.

Nicolae Botgros și mai tânăra lui iubită!

Nicolae Botgros este suspectat că ar avea o relatie cu o tanara
Anișoara Dabija, posibila iubită a lui Nicolae Botgros

Artistul a ajuns cu greu în România, fiind din Republica Moldova, și s-a păstrat de-a lungul anilor pe cele mai mari scene din țară. Conform celor scrise de presa de acolo, o sursă din sfera muzicii a declarat că între Anișoara și Nicolae Botgros este o relație mai mult decât una de parteneri de scenă. ”Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească despre asta. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță în urmă cu câteva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros.

Citește și: Facebook a lansat aplicatia de dating. Ce are în plus față de Tinder!

Citește și: Cum mai arată dansatoarea Jasmine, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia

Citește și: Alice Peneacă, despre adolescență: „Îmi doream atenția bărbaților „ 

Nici unul nu recunoaște asta, dar să vă mai spun ceva. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui, vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta”, a spus o sură din lumea muzicii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×