Cum mai arată dansatoarea Jasmine, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/09/2018, 15:13
Cum mai arată dansatoarea Jasmine, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia GALERIE FOTO
Cum mai arată dansatoarea Jasmine

Dansatoarea  Jasmine, în vârstă de 41 de ani, s-a schimbat complet. Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, „Prințesa Țiganilor” a șocat pe toată lumea în urmă cu trei ani, când a postat pe conturile sale o fotografie cu ochii vineți.

Toți s-au gândit că a fost abuzată fizic, însă nu a fost așa. Focoasa blondă a explicat că a suferit o operație estetică pentru a scăpa de cearcănele moștenite genetic.

Dansatoarea Jasmine și-a schimbat look-ul

Ultima fotografie postată de Jasmine o arată pe aceasta total schimbată. Blonda a renunțat la părul foarte lung și și-a schimbat complet coafura. Jasmine poartă acum codițe împletite, un tip de coafură extrem de cool în acest sezon.

Jasmine și operațiile estetice

Dansatoarea din buric nu a suferit foarte multe intervenții chirurgicale.  La 41 de ani, Jasmine are o intervenție la nivelul sânilor și una de scoatere a cearcănelor moștenite genetic.

”Era un chin pentru mine să am activități dimineața. Nu îmi plăcea cum arătam și asta era motivul principal pentru care refuzam orice activitate matinală”, a declarat dansatoarea Jasmine.

Jasmine a hotărât să scape de cearcănele moștenite de la părinții săi și a apelat la această intervenție chirurgicală. “Mi-a redat prospețimea feței și simt că nimic nu stă în calea fericirii mele”, a adăugat frumoasa blondă.

Operația a durat aproximativ trei ore, iar dr. Ion Zagrea este medicul estetician care i-a redat încrederea frumoasei dansatoare. Acesta a intervenit și la nivelul pleoapelor pentru a uniformiza forma ochilor. ”Sunt încă internată. Voi avea nevoie de două săptămâni pentru a mă reface complet”, declara Jasmine în urmă cu trei ani.

Jasmine, probleme grave de sănătate

Frumoasa dansatoare a fost diagnosticată la începutul acestui an cu hernie lombară cervicală

”Am avut probleme de sănătate: hernie lombară şi cervicală. E mai greu să dansez, te resimţi şi nu mai ai aceeaşi performanţă. Mi s-a recomandat operaţia.

O pauză foarte mare îmi trebuia şi automat repaus total. Am zis nu. Am continuat să fac sport şi chiar am simţit că nu e OK. Am găsit un tratament, injecţii cu ozon, timp de o lună de zile nu am avut voie să fac nicio mişcare. Făceam injecţii în coloană. Mi-am revenit în mare parte. Eu am continuat cursurile de belly dance, nu am putut să mă abţin. Eu zic că trebuie să mai fac o lună de tratament, apoi să fiu aptă pentru dans”, a explicat Jasmine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×