Alice Peneacă, despre adolescență: „Îmi doream atenția bărbaților „

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/09/2018, 14:44
Alice Peneacă, despre adolescență: „Îmi doream atenția bărbaților „ GALERIE FOTO
Alice Peneacă, declarații neașteptate: "Dar mai importantă este atenţia unei femei"

Alice Peneacă a devenit cunoscută la doar 19 ani. Nu i-a luat mult până a reușit să fie unul din cele mai cunoscute modele internaționale. Frumoasa româncă a cucerit America și a fost imaginea unor brand-uri de top.

Aceasta a făcut declarații neașteptate de curând, potrivit cărora, în copilărie își dorea să fie Naş” de tren.  Deși este una din cele mai frumoase românce, în trecut a avut probleme mari în ceea ce privește încrederea în sine, așa că aștepta nerăbdătoare privirile insistente ațintite asupra ei.

Alice Peneacă și copilăria sa

Frumoasa brunetă cu ochi albaștri a luat hotărârea să se mute în New York scrie viva.ro. Se pare că a decis ca pentru cariera sa sunt mulți pași înainte dacă face această schimbare imensă. Aceasta se întoarce rar acasă, dar o face cu drag întotdeauna. De curând a povestit despre copilăria sa și despre visele de atunci. Fotomodelul a mărturisit că atunci când era mică își dorea să devină naş” de tren, însă alte planuri i-au fost scrise, astfel a ajuns celebră și peste hotare.

 Alice Peneacă, declarații neașteptate:
Alice Peneacă, shooting profesional pentru brad-uri de peste hotare

La doar 4 ani a debutat la emisiunea pentru copii Abracadabra, unde arecitat o poezie pe care încă și-o amintește. Norocul a fost de partea ei, imediat cum a făcut 19 ani a început să cunoască celebritatea. „Patru sau cinci ani aveam atunci, la Abracadabra. Am spus o poezie…ceva cu Am o păpuşică mică. Atunci a fost. După care am renunţat la televiziune şi m-am apucat de balet, şi am avut spectacole la Opera Naţională din Bucureşti în mod constant.

În centrul atenţiei cui nu îi place. (…) Am început partea asta cu modellingul când aveam 19 ani. Făceam cursuri de design la UNARTE şi eram deja la facultate la Ştiinţe Politice. Am simţit că vrea să fiu puţin mai creativă. Şi m-am apucat de cursuri şi acolo cineva m-a întrebat dacă vreau să fiu model. Am încercat şi mi-au spus că sunt foarte mică de statură. Am 1,70. Este o mentalitate care în afară nu există.”, a povestit Alice într-o emisiune de televiziune.

Ce părere are Alice Peneacă despre ea

Celebrul fotomodel a dezvăluit că nu se simte frumoasă, iar în trecut avea nevoie chiar și de confirmare, în special a bărbaților. Aceasta a mai spus și că privirile ațintite insistent asupra ei o ajutau să înțeleagă asta.„Nu mă consider frumoasă, consider că sunt charming. Da, o să zic că frumuseţea vine din interior. (…) Uneori am încredere, alteori nu. (…) Înainte îmi doream atenţia bărbaţilor, dar mi-am dat seama că nu este atât de important. Mai importantă este atenţia unei femei”, a adăugat Alice.

Citește și: Lucrări de peste 11,5 milioane de lei pentru refacerea a două sate din Alba

Citește și: Fructul Oprit se bucură de azi de prezența Maiei Morgenstern! Foto+Video

Căsătoria cu Bobby Păunescu

Alina Peneacă s-a căsătorit cu Bobby Păunescu în 2015. Aceștia aveau o relație de doi ani, dar a fost cerută în căsătorite după doar 3 luni de când s-a cunoscut cu iubitul ei atunci. Alice este un fotomodel foarte apreciat peste ocean și a început să-și extindă orizonturile apucându-se de cursuri de actorie în America. Bobby Păunescu a ajutat-o și a distribuit-o în “Palatul Pionierilor”. Acest film a fost selecționat la Sundace, cel mai important festival de profil din America. După oficializarea relației celor doi din 2015, SUA a devenit casa permanentă a frumoasei românce. Se pare că mariajul celor doi are de suferit din cauza plecărilor dese ale lui Alice. Ultima dată când au fost văzuți împreună a fost în anul 2017, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×