Fructul Oprit se bucură de azi de prezența Maiei Morgenstern! Foto+Video

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/09/2018, 11:27
Fructul Oprit se bucură de azi de prezența Maiei Morgenstern! Foto+Video GALERIE FOTO
Fructul Oprit o vva avea în distribuție de astăzi și pe Maia Morgenstern

Fructul oprit are parte de niște actori minunați, însă apariția Maiei Morgenstern în serial, începând cu ziua de astăzi, va duce pe culme serialul. Regizorul Ruxandra Ion a realizat o poveste incredibilă, acum transmisă pe micile ecrane și de iubita și inegalabila Maia Morgenstern. Primul sezon a fost urmărit cu mult suspans, iar acum, datorită apariției legendei teatrului, va urca la un alt nivel în privința ochilor care vor sta în fața televizoarelor. Distribuția din primul sezon a fost una fenomenală, avându-l ca actor principal pe Adrian Titieni. Alături de el a jucat și Carmen Tănase, Marian Rălea și Adriana Trandafir. Dintre actorii tineri, deja cunoscuți de telespectatori pentru multele telenovele în care au jucat sunt: Doinița Oancea, Cosmina Drobotă, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, Tudor Roșu, Alina Chivulescu, Liviu Vârciu și mulți alții.

Fructul Oprit o va avea pe Maia Morgenstern de astăzi!

Mare parte din distribuție fiind scrisă mai sus, să vedem ce rol înterpretează Maia Morgenstern. În al doilea sezon, marea actriță va juca rolul mamei Anei, Cristina Ciobănașu, pe nume Magda. Se pare că cea care acum o va interpreta nu și-a încadra rolul la categoria pozitiv sau negativ. Totul se rezumă la acceptarea trecutului pentru a trăi prezentul. ”De obicei ne hazardăm să împărțim personajele în pozitive și negative.

Fructul Oprit o are in distibutie de astăzi si pe maia morgenstern
Fructul Opirt are o disctibuție interesantă, iar de acum devine una de excepție, având-o și pe Maia Morgenstern

Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care privește viața și trecutul. Își asumă păcatele trecutului, dar nimic în ea nu-i lacrimogen. Nicio secundă nu-și plânge de milă. Își asumă vulnerabilitatea. E un om. Are lașități, are speranțe, are derapaje. De iubit, ea spune că a iubit.

Citește și: Margareta Pâslaru, o doamnă de poveste! „Pasivitatea ucide lent, dar sigur”

Citește și: Geta Brădescu a murit! Una dintre cele mai semnificative personalităţi în artă a trecut la cele sfinte

Citește și: Un contabil care s-a pensionat la 34 de ani a reușit să economisească jumătate din salariul lui lunar! Uite ce reguli a adoptat

Dacă i s-a părut că iubește sau chiar a iubit, ori dacă mai iubește vor descoperi telespectatorii pe parcursul poveștii, de-a lungul serialului. Spiritul dreptății, dorința de a-și face dreptate există în ea. Nu știu dacă m-a cucerit pe mine personajul sau îl voi cuceri eu pe el. E un personaj care se naște, un personaj viu, care se conturează, care se contrazice. Ca viața care vine peste noi. Un personaj pe care îl descopăr. E o luptă între mine și personaj și o întrebare pe care mi-o pun: Eu sunt așa sau nu sunt așa? Mă las eu cucerită de personaj sau îl cuceresc eu?”, declară Maia Morgenstern despre Magda, pe care o va interpreta de azi.

Secrete despre mare actriță

Fructul Opirt are, din acest sezon, o distributie grozavă, având-o si pe Maia Morgenstern
Maia Morgenstern voia să devină balerină!

Cu toții o știm din filme, de la teatru, din poze sau măcar din unele clip-uri de pe Youtube. Cert e că am auzit numele cândva, dar ce voia să devină Maia Morgenstern de fapt? Dacă nu ajungea aici, actrița voia să fie balerină. ”Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România. Mi-ar fi plăcut să fiu balerină. Vezi, poate, nu am răspuns corect la prima întrebare: -Ce mi-ar fi plăcut cel mai tare să fi devenit când voi fi adult-. Și balerină aș fi vrut să fiu, dar părinții nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistență”, a declarat marele nume al teatrului românesc, în cadrul unui interviu oferit CulTOUR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×