Margareta Pâslaru, o doamnă de poveste! „Pasivitatea ucide lent, dar sigur”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
23/11/2018, 20:00
Margareta Pâslaru, o doamnă de poveste! „Pasivitatea ucide lent, dar sigur” GALERIE FOTO
Margareta Pâslaru, o doamnă de poveste! „Pasivitatea ucide lent, dar sigur”

Margareta Pâslaru este una dintre cele mai frumoase femei din România. Chiar și la 75 de ani, Margareta este extrem de cochetă și îngrijită, iar anii pe care îi are nu o trădează deloc. Actriță, cântăreață, compozitoare, textieră și realizatoare TV și de radio, doamna Margareta Pâslaru este un om complex și integru, care este admirată de foarte multă lume pentru tot ceea ce a realizat până în prezent.

Artista pare – în ultima vreme – foarte slăbită. A renunțat să-și mai vopsească părul și a slăbit considerabil.

Margareta Pâslaru, 60 de ani de activitate neîntreruptă

Frumoasa doamnă a urcat pentru prima oară pe scena Operei la vârsta de patru ani, interpretând rolul copilului din Madame Butterfly de Puccini.

Margareta Pâslaru, o doamnă de poveste! „Pasivitatea ucide lent, dar sigur”

Margareta Pâslaru a fost sărbătorită anul acesta pentru 60 de ani de activitate în multiple domenii. Uniunea Autorilor și realizatorilor de Film (UARF) i-a oferit în 2016 premiul de Excelență pentru întreaga activitate, placheta „Margareta Pâslaru Artist Plurivalent”.

Actrița și cântăreața este extrem de elegată și grațioasă în aparițiile pe care le are, iar acest lucru se datorează lecților de pian, pictură și balet pe care le-a luat în copilărie.

“În tinereţe ne străduim să ne facem un nume. La maturitate trebuie să folosim «numele» spre binele altora”, spune doamna Margareta Pâslaru. “Visele se împlinesc! Noul CD de autor «Actorii cântă» reflectă solidaritatea breslei, grija faţă de artiştii cu sănătate şubredă care s-au retras.”

Margareta Pâslaru lucrează neîncetat. Aceasta scrie, compune și se reinventează mereu găsind soluții. “Vulcanul interior arde mocnit fără oprire. Viziuni îndrăzneţe ţâşnesc şi aruncă scântei ce aprind imaginaţia, înaripând speranţa. Fiecare concept, conturat şi structurat prin muzică, a slujit şi slujeşte o cauză.”

Pasivitatea ucide lent, dar sigur

“Pasivitatea ucide lent dar sigur. De ce am fi pasivi la suferinţa altora? De ce ne-am lamenta exprimând păreri de rău doar la priveghi… când stă în puterea noastră să acţionăm, printr-un simplu gest”, spune Margareta Pâslaru, potrivit blogului său personal.

 „În tinereţe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim „numele” spre binele altora”, mărturisea într-un interviu recent artista, implicată în ultimii ani în multe campanii umanitare.

Anii tinereții nu i-a folosit doar pentru a deveni celebră, ci s-a implicat și în viața sentimentală, căsătorindu-se cu  Gheorghe Sencovici, din povestea lor, rezultând fiica lor, Ana Maria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×