Ed Sheeran, premieră în România. Unde va avea loc concertul?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/09/2018, 14:11
Ed Sheeran, premieră în România. Unde va avea loc concertul?
Ed Sheeran vine pentru prima oară în România. Un de va avea loc concertul?

Megastarul Ed Sheeran a anunțat că va veni în România pentru prima oară. Fanii acestuia se bucură că a inclus România în seria de spectacole pe care le va susține anul viitor. Încă de la finele lunii septembrie se vor pune biletele în vânzare, la ora 12:00 a României.

În data de 3 iulie, iubitorii stilului cântărețului de peste hotare vor avea ocazia să-l vadă la Arena Națională.  Vânzarea biletelor este mai specială în privința concertului artistului interațional, acestea se vor vinde personalizate, iar la intrarea în sala de concert este posibilă cererea dovezii plății.

Citește și: Cezar Ouatu, proaspăt participant la «X-Factor Marea Britanie»!

Citește și. Lucrări de peste 11,5 milioane de lei pentru refacerea a două sate din Alba

Ed Sheeran concertează în România

Anul 2019 vine cu o premieră! Cunoscutul cântăreț Ed Sheeran va cânta pentru fanii lui din România. Turneul anunțat în perioada mai-august 2019 se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK. Biletele turneului mondial pentru promovarea albumului „Divide“ vor fi puse în vânzare de pe data de 27 septembrie a anului viitor.

Ed Sheeran vine pentru prima oară în România. Un de va avea loc concertul?
Celebrul Ed Sheeran va concerta în premieră în România

România se va bucura pentru prezența în premieră a unuia dintre cei mai de succes artiști, dar și unul din cei mai contemporani. Turneul din vara aceasta din UK l-a adus pe Ed Sheeran în fața a peste 1,1 milioane de spectatori. De asemenea, acesta a concertat în patru seri pe sadionul Wembley din Londra. Artistul se poate bucura de cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut loc vreodată în UK.

Celebrul Ed Sheeran va concerta în premieră în România
Iubitul solist pe scenă

Politica Vânzărilor

Cântărețul, împreună cu echipa sa, au o politică destul de strictă cu privire la modul în care se vând biletele. Aceștia sunt de părere că vânzarea biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau alte metode neoficiale sunt ne-etice. Echipa iubitului solit a ales ca toate biletele acestui turneu muzical să se vândă doar persoalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. Doar 4 bilete poate comanda o persoană în numele său.

Pentru accesul în sala de spectacol, cel puțin numele de familie trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat. Celelalte persoane pentru care s-a cumpărat biletele sub același nume, trebuie să se prezinte doar cu persnoana posesoare a cărții de identitate după care s-au luat biletele. Există posibilitatea de a cere dovada plății biletelor. Pentru concertul din România din 3 iulie 2019, biletele se pot achiziționa începând cu 27 septembrie, ora 12:00 a României.

Primii ani din carieră

La finalul anului 2017, Ed Sheeran a primit Ordinul de Excelență al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii și acțiuniilor caritabile. Solistul a câștigat o gamă largă de premii pe parcursul carierei sale ample, incluzând un număr de 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Award și multe altele. Începutul carierei sale a fost între anii 2005-2010. Prima înregistrare a artistului a fost în anul 2005, aceasta a adus la lansarea primului său EP independent, The Orange Room EP. În 2009, artistul deja susținuse 312 concerte. În anii 2011-2012 a avut parte de primul suuces european, cu primul single de pe albumul studio de debut intitulat ”+”. Datorită talentului său, valul de piese proprii și calitățile sale au fost ușor de iubit și de ținut minte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×