Cezar Ouatu, proaspăt participant la «X-Factor Marea Britanie»!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/09/2018, 13:02
Cezar Ouatu, proaspăt participant la «X-Factor Marea Britanie»! GALERIE FOTO
Contratenorul care a reprezentata Romania la Eurovizion participa la x factor in Marea Britanie

Cântărețul Cezar Ouatu se poate numi participant la «X-Factor Marea Britanie». Acesta are șanse mari la premiul de 1 milion de lire. Contratenorul, foarte cunoscut la noi în țară, își încearcă norocul și la britanici.

Acesta a devenit cunoscut în anul 2013, dorindu-și mai mult de la cariera sa, a apelat, pentru lansarea sa, la concursul de talente renumit în întreaga lume. Solistul se pregătește să se dezvolte pe plan internațional, astfel a apelat la concursul de talente al britanicilor.

Cezar Ouatu își încearcă norocul la «X-Factor Marea Britanie»

Artistul de 38 de ani a început să apară în lumea pubică după reprezentarea la Eurovizion. În anul 2013 a uimit pe toată lumea cu interpretarea deosebită a piesei „It’s my life”. Melodia a fost scrisă de Cristian Faur și i-a pus în evidență timbrul foarte bine lucrat. Prestația de la Eurovizion din Malmo, Suedia, i-a adusdoar locul 13, din păcate. Începutul carierei sale a fost glorios, dat fiind faptului în care a reprezentat țara pe scena renumitului concurs. Aceștia au fost primii pași pentru cântărețul Cezar Ouatu. Acesta se pregătește în prezent pentru a doua prestație în cadrul cocursului britanicilor.

Cum a fost primit de juriu?

Citește și: Cele mai drăguțe tatuaje pentru fete. Galerie FOTO

Citește și: Lucrări de peste 11,5 milioane de lei pentru refacerea a două sate din Alba

Cântărețul român s-a prezentat exemplar în fața juriului prea bine cunoscut pentru exigența sa. Solistul a dat lovitura, prezentându-se ca un profesionist, a fost văzut cu ochi buni. Prestația sa muzicală a fost apreciată de jurații Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams și Louis Tomlinson.

Cu a decis să se înscrie la concursul de talente al britanicilor?

Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios”, a mărturisit cântărețul pentru Antena 1. Artistul român s-a înscris pentru concurs cu adresa și numărul de telefon al unui prieten din Londra. Acesta a rămas surprins de confirmare, astfel s-a pregătit meticulos pentru audiția care urma. ”Aștept să fiu anunțat când va fi difuzată ediția în care am participat”, a mai spus artistul, vizibil emoționat pentru participarea care îi poate aduce succes pe plan internațional.

Finala Eurovizion 2013

Cezar Ouatu a reprezentat România în 2013 în cadrul concursului Eurovizion. Nicio țară nu a acordat României puncte maxime, astfel Cezar a terminat pe locul 13, cu 65 de puncte. Angela Ghorghiu l-a susținut și s-a mândrit cu colegul de scenă, cu toate că nu a avut un loc înaintat în clasament. „DRAGUL MEU CEZAR, DA SUNT CHIAR EU ACEEA CE SCRIU, SI IMI CUNOSTI PREA BINE STILUL. IMI PERMIT SA-TI SCRIU SI REGRET CA TREBUIE CA ANGELA GHEORGHIU SA SCRIE ASTA PE FACEBOOK, POATE NU MA ONOREAZA DELOC, DAR FAC ASTA DOAR PENTRU UN FAIR PLAY CE SIMT CA ESTE NECESAR INTRE NOI DOI SI SA NU MAI COMENTEZE NIMENI CA UN JURNALIST A SPUS CEVA TRUNCHIAT DIN CEEA CE EU AFIRM. PRESTATIA TA LA EUROVISION A FOST DE NIVELUL CEL MAI MARE POSIBIL SI ONORANT PENTRU TINE SI PENTRU ROMANIA PE CARE AMANDOI STIM CAT O IUBIM. A CATA OARA DOAR NOI ARTISTII LIRICI STIM CU CATA ONOARE SPUNEM INTOTDEAUNA SI SCRIEM IN PROGRAMELE LUMII CA SUNTEM ROMANI SI TOTODATA CANTAND MUZICA ROMANEASCA”, a scris pe o pagină de socializare Angela Gheorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×