O mai ţii minte pe Jasmine? Cum arată acum şi ce s-a ales de cea mai cunoscută dansatoare din buric din România! A trăit o DRAMĂ CRUNTĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/08/2018, 18:47
O mai ţii minte pe Jasmine? Cum arată acum şi ce s-a ales de cea mai cunoscută dansatoare din buric din România! A trăit o DRAMĂ CRUNTĂ GALERIE FOTO

Jasmine este cea mai cunoscută dansatoare exotică de la noi. Deşi are o vârstă oarecum înaintată pentru meseria pe care o practică, blonda este mult mai apreciată în branşă decât colegele sale mai tinere. Totuşi, puţini sunt cei care ştiu ce clipe grele a avut de înfruntat.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În 2003, tatăl dansatoarei a murit. „A avut o ciroză galopantă şi într-o lună s-a şi dus”, mărturisea mama Jasminei. Iar cel mai mare regret al acesteia, după tragedia care i-a marcat viaţa, este că nu a apucat să se împace cu tatăl său înainte ca acesta să treacă în lumea celor drepţi.

Jasmine şi tatăl său au avut mai multe discuţii în contradictoriu, pe care nu au mai apucat să le rezolve, iar cel mai mare regret al vieţii sale rămâne şi acum, după mai bine de 13 ani, acela că tatăl său a murit supărat pe ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×