Facebook a lansat aplicatia de dating. Ce are în plus față de Tinder!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/09/2018, 16:09
Facebook a lansat aplicatia de dating. Ce are în plus față de Tinder!
Facebook are acum o nouă aplicație de Dating!

Facebook a lansat pe piață serviciul de Dating, care ar trebui să fie mai bun ca Tinder. Cel puțin așa se laudă dezvoltatorii rețelei de socialiare! Datele tale de pe aplicații pot produce cândva potrivirea perfectă în dragoste. Facebook, începând de joi, 20 septembrie, este gata să facă noile potriviri.

Totul a pornit din Columbia. Aplicația este bazată pe algoritmi de potrivire, dar nu orice potrivire, ci una romantică. Cum reușește să facă Facebook asta? Se pare că din datele pe care le are despre tine, le împrăștie utilizatorilor, însă într-un mod foarte transparent, astfel încât cei care vor să te contacteze, o fac știind totul exact așa cum ai vrea tu să le lași să se vadă. Aplicația Facebook Dating este floare la ureche, în privința folosirii ei. Aceasta este neînfricoșătoare, de aceea trebuie să știi că nu te va duce pe câi nebănuite alte internetului și conține și o gamă largă a utilizatorilor, ca să poți avea de unde alege. Iar, după cum am zice noi, românii ”are balta pește”.

Cum a implementat Facebook noul serviciu de dating

Facebook are o nouă aplicație de acum și chiar una incitantă, de dating
Facebook a ieșit în față cu o nouă aplicație!

Înițial, Facebook a anunțat apariția jocului, dacă îi putem spune așa, în luna mai. De atunci, a pus și anumite reguli. Una dintre ele ar fi limitarea celor care folosesc aplicația, care sunt interesați de o anumită persoană, ce se rezumă la 100 de oameni pe zi. În așa fel încât pot sublinia, evidenția întrebări și fotografii. Totodată, ele nu-i condiționează pe curajoșii care vor să-și încerce norocul.

Citește și: Fructul Oprit se bucură de azi de prezența Maiei Morgenstern! Foto+Video

Citește și: Cezar Ouatu, proaspăt participant la «X-Factor Marea Britanie»!

Citește și: Dieta lui Fuego! Cum a slăbit Paul Surugiu 15 kilograme și cum arată acum?

Să zicem că ți-ai ales în sfârșit perechea, ce faci de aici încolo? După cum mulți se plâng de faptul că internetul a ajuns la un nivel nemaipomenit, ba chiar se simt depășiți când și când, se pare că nu o spun degeaba. Aplicația s-a îngrijit de toate detaliile pentru ca tu să ai parte de  iubire! Deci, după ce conversezi, fiecare după bunul plac, aștepți ca Facebook să pună în curs, pe mai multe țări, astfel încât rețeaua socială să-ți împingă misiunea de a construi noi relații semnificative. Toate detaliile fiind zice mai sus, poți să te lași pe mâna internetului pentru a-ți găsi iubirea, pentru a începe o relație online și pentru a o continua în realitate.

Ce spune managerul acestei aplicații despre ”opera sa”?

Managerul de aplicații Facebook Dating(de întâlnire) a spus în cadrul unui interviu care a fost strategia lui prin făurirea acestui lucru, știind că nu este prima, și probabil nici ultima aplicație de întâlnire, de pe internet. Conform unui jurnalist de la techcrunch.com, Nathan Sharp, căci despre el este vorba, a spus ce a avut în gând la început. ”Am vrut să facem un produs care încurajează oamenii să-și amintească că, în pofida faptului că stau în fața unui monitor și vorbesc, în spatele profilelor construite de aplicație sunt oameni care-i pot vedea și înțelege. Am vrut o aplicație prin care oamenii să se considere ceva mai mult decât niște poze de la profil”, a spus managerul aplicației Dating.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×