Dieta lui Fuego! Cum a slăbit Paul Surugiu 15 kilograme și cum arată acum?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/09/2018, 11:13
Dieta lui Fuego! Cum a slăbit Paul Surugiu 15 kilograme și cum arată acum? GALERIE FOTO
Fuego a scris fanilor sai dieta pe care a urmat-o si care l-a ajutat sa dea jos nu mai putin de 15 kilograme

Dieta pe care a ținut-o Fuego a dat roade. Paul Surugiu a scăpat de nu mai puțin de 15 kilograme. Iubitul artist a reușit să dea jos excesul de greutate într-o perioadă de două luni.

Acesta a împărtășit cu fanii săi ce regim a ținut pentru a deveni mai slab cu 15 kilograme. Artistul a scris pas cu pas dieta pe care a ținut-o pe o rețea de socializare, și a și demonstrat tuturor cât de bine se simte cu noul său look.

Dieta lui Fuego l-a făcut să scape de 15 kilograme

Paul Surugiu a scris pe pagina sa personală de socializare despre cum și-a pus în minte să-și schimbe imaginea, și despre cum a decurs regimul pe care l-a ținut timp de două luni. Acesta a specificat că nu este de acord cu înfometarea, așadar nu a apelat la acest truc. Cântărețul spune că toată viața a fost un gurmand, asta ar fi prima cauză a dietei nu foarte stricte din punct de vedere al alimentație, dar roditoare cu scăderea greutății sale.

 Dieta lui Fuego. Cu a slăbit Paul Surugiu 15 kilograme și cum arată acum?
Fuego a dezvăluit care a fost dieta care l-a ajutat să scape de 15 kilograme

Iubindu-și fanii, s-a gândit să împărtășească în detaliu lucrurile pe care le-a făcut în ultimele două luni ca să poată ajunge în forma în care este astăzi. „Nu știu cât se vede, dar am reușit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure și liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viață, să găsesc și pe această latură un echilibru.

Citește și: Vremea în București joi 20 septembrie. Căldură mare, mon cher!

Citește și: Răzvan Botezatu a fost abuzat sexual de doi băieți. Un apropiat de-al lui a dezvăluit drama vieții lui

Cred că aici e cheia și de aici vine si voința în a rezista “tentațiilor” ce apar pe parcurs în viață și în alimentație. Știți doar că eu sunt un gurmand, un om pofticios, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită. Pe scurt, nu mănânc carbohidrați, pâine de nici un fel, fructe cu zahararuri, prăjeli și cel mai important, dulciuri”, a scris artistul pe o rețea de socializare.

Dieta lui Fuego. Cu a slăbit Paul Surugiu 15 kilograme și cum arată acum?
Paul Surugiu, primele poze care îl arată la fel de slab ca la începutul carierei sale

Proaspăta gazdă a unei emisiune de televiziune a clarificat la sfârșitul mesajului că acesta nu dă sfaturi pentru o alimentație potrivită pentru toți oamenii, și nici nu indică un stil de viață, ci doar a detaliat modul în care acest regim a funcționat pentru organismul său. La sfârșit le-a dat o lecție oamenilor care îl urmăresc și i-a încurajat să schimbe ceva dacă vor cu adevărat. „Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc pe cât se poate, să mențin stilul acesta și să găsesc noi resurse pentru a fi sănătos în primul rând. E și asta o lecție importantă pentru noi – dacă vrem, putem!”, a scris la finele confesiunii sale.

Fuego, noul prezentator de la TVR 2!

Din data de 7 octombrie, Fuego va prezenta emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, care va fi la ora 15:00 pe TVR 2. Toamna l-a adus pe Paul Surugiu într-un rol deosebit, acela de gazdă a unei emisiuni de televiziune. Show-ul va fi constituit dintr-o gală de divertisment a celor mai importante personalități românești. Pe parcursul galelor, telespectatorii vor avea plăcerea să cunoască eroii, modelele și exemplele demne de urmat ale României. Oamenii care au ajuns la succes și au adus momente nemuritoare țării.

Cum a acceptat rolul de prezentator

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! unt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice.

Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e DRAG DE ROMÂNIA MEA!’ și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios! Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a declarat Paul Surugiu cu privire la noua emisiune pe care o va modera.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×