Motivul pentru care Cristina Țopescu nu a înfiat un copil. Andreea Berecleanu: „O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 18:34
Motivul pentru care Cristina Țopescu nu a înfiat un copil. Andreea Berecleanu: „O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”
Una dintre persoanele care pot să infirme sau să confirme anumite zvonuri este Andreea Berecleanu. Sursa foto: Hepta

La mai bine de o săptămână de la aflarea veștii că jurnalista Cristina Țopescu a decedat, semnele de întrebare legate de viața sa rămân. Printre presupuneri și speculații, cei mai mulți se întreabă de ce regretata vedetă nu înfiat un copil.

Viața personală a Cristinei Țopescu, un mister

Sunt puțini cei care au cunoscut-o cu adevărat pe Cristina Țopescu, astfel că speculațiile au tot curs în această perioadă.

Una dintre persoanele care pot să infirme sau să confirme anumite zvonuri este Andreea Berecleanu. Prietenia dintre cele două vedete a început în 1995 și, chiar dacă Andreea avea 20 de ani și Cristina 35, diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment.

„Eram foarte compatibile, aveam atâtea puncte în comun. Era unul dintre cei mai calzi oameni”, a declarat Andreea Berecleanu pentru elle.ro.

 „Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent.”

Cristina a vrut să înfieze o fetiță, însă nu a mai apucat

Andreea Berecleanu a mai declarat pentru elle.ro că o însoțea pe Cristina Țopescu de multe ori în actele ei caritabile și că, la un moment dat, a vrut chiar să înfieze o fetiță.

„Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei”, a mai spus Andreea Berecleanu.

Prezentatoarea Observatorului a dezvăluit și câteva aspecte legate de relația pe care Cristina Țopescu o avea cu mama ei.

„Mama ei a plecat din țară când ea avea 9 ani. A plecat în speranța unei vieți mai bune și crezând că o va aduce și pe Cristina la ea. Dar vremurile erau foarte grele și nu s-a întâmplat așa. De atunci a rămas doar cu tatăl ei. El era plecat de dimineață până seara. Nu putea să fie mai prezent decât a fost.”

Astfel, Cristina Țopescu a fost nevoită să crească fără mama sa alături, iar acest lucru a afectat-o, cu atât mai mult cu cât nici nu a putut-o vizita prea des.

„Pe mama sa a început să o vadă destul de târziu. A plecat legal de trei ori să o vadă. A patra oară, când a aflat că este bolnavă, a trecut ilegal, cu prețul libertății. Cu toate astea, cele două au menținut o relație apropiată, mai ales în ultimii trei ani, în care mama ei s-a întors în țară. „

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×