Monica Pop vine cu noi dezvăluiri despre mama Cristinei Țopescu: “Locuia în București”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 11:36
Monica Pop vine cu noi dezvăluiri despre mama Cristinei Țopescu: “Locuia în București”
Monica Pop, dezvăluiri despre mama Cristinei Țopescu. Sursa foto: evz.ro

Monica Pop vine cu noi dezvăluiri după moartea Cristinei Țopescu, fosta prezentatoare TV care ne-a părăsit mult prea devreme, la doar 59 de ani, fiind găsită fără suflare în propria casă, după mai bine de două săptămâni de la deces. Potrivit medicului oftalmolog, mama regretatei jurnaliste se mutase de mai multă vreme în București.

Mama Cristinei Țopescu locuia în București. De ce nu s-a îngrijorat, pentru a-i fi aproape fiicei sale

Se pare că femeia de 78 de ani luase această decizie tocmai pentru a-i fi aproape fiicei sale, care trecea prin momente dificile. Cu toate acestea, Rodica Țopescu nu s-a îngrijorat când Cristina nu i-a mai dat niciun semn pentru atâta amar de vreme. Potrivit Monicăi Pop, de fiecare dată când se întâmpla ceva rău, fosta prezentatoare TV avea obiceiul de a pune „un scut între ea și lume”, timp de săptămâni, sau chiar luni întregi.

Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici.

S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina.

Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se întâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav.  Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul.

Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei.

Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Ce a pus mama Cristinei Țopescu în sicriul fiicei sale

Cristina Țopescu a fost incinerată în cursul zilei de joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești din Capitală, unde a avut loc și o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar membrii familiei și persoanele apropiate, precum Ștefan Bănică Junior sau Monica Pop. Fosta prezentatoare TV nu a plecat singură dintre noi, ci alături de un obiect extrem de drag, pe care mama sa a insistat să îl pună în sicriu.

Este vorba despre o jucărie de lemn, reprezentând un cățel, întrucât regretatei jurnaliste i-a plăcut întotdeauna să fie înconjurată de aceste animale, pe care le iubea enorm. De altfel, Rodica Țopescu a pus în sicriul fiicei sale și zgărzile câinilor care i-au fost alături până în ultima clipă și au murit alături de ea.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×