Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani! Activă ultima dată pe WhatsApp pe 28 decembrie

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 00:12
Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani! Activă ultima dată pe WhatsApp pe 28 decembrie

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în această seară! Vecinii nu o mai văzuseră de dinaintea Crăciunului iar după spusele bunei sale prietene, Marina Almăşan, aceasta este posibil să fi murit în somn.

Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani

Este vestea şoc a serii în România! Poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă, după ce una dintre vecine şi-a făcut curaj şi a sunat la 112 pentru a anunţa că nu o mai văzuse pe aceasta din 23 decembrie.

Medicii nu au mai avut ce să facă şi au constat decesul. Conform primelor informaţii, în casa Cristinei Ţopescu s-au mai găsit şi 3 câini morţi.

Ultima postare pe Facebook, din 26 decembrie

Cristina Ţopescu a scris pentru ultima dată o postare pentru prietenii săi de pe internet chiar în a doua zi de Crăciun! Fiica fostului mare comentator, Cristian Ţopescu, a transmis un mesaj în care îl lăuda pe Papa Francisc:

Monica Pop a dezvăluit că suferea de depresie

Medicul Monica Pop o cunoştea foarte bine pe Cristina Ţopescu şi a oferit detalii despre ce problemă de sănătate avea: „Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea asperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”, a spus Monica Pop la România TV.

Ştefan Bănică Jr, fostul soţ al Cristinei Ţopescu

Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică Jr au fost căsătoriţi la începutul anilor ’90. Relaţia lor nu a fost una de lungă durată, iar fiica lui Cristian Ţopescu dezvăluia  că acesta era adesea violent:

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, spunea Cristina Ţopescu, în trecut.

Ultima fotografie cu Cristina Ţopescu în viaţă

Ultima fotografie apărută în spaţiul virtual cu Cristina Ţopescu a fost publicată chiar de ea, pe 18 decembrie, alături de Vlad Voiculescu: „Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”.

Rareş Bogdan a început să plângă în direct, la TV

Unul dintre prietenii Cristinei Ţopescu era chiar europarlamentarul Rareş Bogdan, care a încercat să vorbească despre trecerea în nefiinţă a Cristinei, însă nu a mai putut duce declaraţia la final: „Îmi cer scuze dacă nu o să pot să zic foarte mult pentru că m-a lovit crunt vestea…

A fost un om de o sensibilitate aparte. Pentru mine rămâne în minte această relație specială pe care a avut-o cu tatăl ei și după ce acesta s-a dus, a suferit foarte mult… Acum…

Ultima oara când am vorbit spunea că vrea să-și ia o casă în Transilvania, la țară, să se mute. Ea iubea foarte mult natura, animalele, era o femeie frumoasă și inteligentă, sensibilitatea și bunătatea au fost principalele ei caracteristici.

Pur și simplu mă gândesc că printre mesajele pe care le-am primit, pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu mi-am dat seama de ce. De obicei era atentă. Acum înțeleg…Îmi cer scuze, nu mai pot vorbi!”, a spus Rareş Bogdan la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×