Cine este mama Cristinei Țopescu. Rodica nu comunica des cu fiica ei, însă țineau nespus una la cealaltă

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/01/2020, 10:26
Cine este mama Cristinei Țopescu. Rodica nu comunica des cu fiica ei, însă țineau nespus una la cealaltă
Mama Cristinei Țopescu locuiește în Germania. Sursa foto: Facebook

Mama Cristinei Țopescu, Rodica, a fost prima mare iubire a lui Cristian Țopescu. Deși cele două nu petreceau foarte des timpul împreună, Cristina o mai vizita din când în când pe mama ei, stabilită de ani buni în Germania.

Mama Cristinei Țopescu a fugit din țară pe vremea lui Ceaușescu

Cristian și Rodica Țopescu s-au căsătorit pe când legendarul comentator sportiv avea doar 22 de ani. Căsnicia lor a durat 11 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut cunoscuta prezentatoare de televiziune.

„Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii”, declara Cristian Țopescu într-un interviu acordat revistei Tango.

Cristina a vrut să plece la mama ei, dar a fost prinsă de comuniști și băgată în pușcărie

Despre mama Cristinei Țopescu nu se știu foarte multe lucruri. Se cunoaște faptul că femeia a plecat pe vremea lui Ceaușescu în Germania. Fuga soției lui Cristian Țopescu i-a creat mari probleme în vremea ceaușistă jurnalistului sportiv.

În anul 2018, Cristina Țopescu a postat o imagine cu mama ei, exact în ziua de Crăciun: La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu. Știu că e și el cu mine”.

Cristina a vrut să fugă în 1989 la mama ei, în Germania, însă a fost închisă de comuniști pentru această tentativă.

„Tatăl meu a trăit cu teama că, după cele trei luni și cinci zile petrecute în patru închisori – două aresturi și două penitenciare -, voi ieși de acolo traumatizată”, a declarat Cristina într-un interviu mai vechi.

„Nici vorbă de așa ceva, chiar dacă pe perioada detenției am avut și momente de disperare. Am ieșit din închisori mai puternică”, spunea în 2004 pentru Jurnalul Național.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×