Marea durere a Cristinei Țopescu. Mărturisirea emoționantă pe care i-a făcut-o tătălui său: „M-ai iertat?” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/01/2020, 09:46
Marea durere a Cristinei Țopescu. Mărturisirea emoționantă pe care i-a făcut-o tătălui său: „M-ai iertat?” – Video
Cristina Țopescu l-a intervievat pe tatăl ei în anul 2017. Sursa foto: captură Antena 3

Cristina Țopescu și tatăl ei se vor reuni acum în Ceruri. Înainte de moarte, jurnalista a fost protagonista unuia dintre cele mai emoționante interviuri, cel în care l-a avut ca interlocutor pe tatăl ei, regretatul Cristian Țopescu.

Interviul emoționant dintre Cristina Țopescu și tatăl ei

Marea durere, dilemă, de fapt, a Cristinei a fost dacă tatăl ei o iertase pentru că a vrut să fugă din țară fără să îi spună. Aceasta l-a întrebat în emisiunea „Dincolo de știri” pe care o realiza la Antena 3 dacă a iertat-o. A insistat chiar să primească această iertare publică de la părintele ei.

„Vreau să îmi răspunzi prin DA sau NU. M-ai iertat că atunci când am încercat să fug din țară, pentru că mama mea era bolnavă, și nu ți-am spus nimic? M-ai iertat pentru asta?”, a fost întrebarea care atârna ca o piatră de moară de sufletul ei, potrivit a1.ro.

„Tu nu mi-ai spus niciodată Te iubesc”

„În momentul acela am fost atât de surprins, încât am rămas fără cuvinte. Am trăit alături de tine toate suferința pe care ai parcurs-o…până la eliberarea ta din închisoare. Da, te-am iertat”, a fost răspunsul oferit de Cristian Țopescu.

„Tu nu mi-ai spus niciodată „Te iubesc”. Eu ți-am spus-o ție foarte rar. Aș vrea acum să-ți spun, ticu, că sunt mândră de tine și că te iubesc mult”, a continuat vădit emoționată Cristina în, probabil, interviul vieții sale.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă ieri, 12 ianuarie 2020, în vila în care locuia în Otopeni, județul Ilfov. Pe lângă cadavrul ei, au fost găsiți morți și doi dintre câinii pe care îi avea în ingrijire, cunoscut fiind că era o mare iubitoare de animale.

De-a lungul carierei sale, s-a implicat într-o serie de acțiuni umanitare. Avea două mari sensibilități: animalele și copiii orfani, pentru care cheltuia aproape toți banii pe care îi câștiga.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×