Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la matematică

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/05/2018, 09:11
Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la matematică
Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la matematica

Modele subiecte bacalaureat 2018, la matematică. Ministerul Educației a publicat pentru elevii care vor susține examenul de Bacalaureat și modele de subiecte pentru proba scrisă la matematică. Peste 130 de mii de candidaţi sunt aşteptaţi să dea examenul. AICI poți să vezi subiectele la limba română!

Pentru orice soluţie corectă, chiar dacă este diferită de cea din barem, se acordă punctajul corespunzător. Nu se acordă fracţiuni de punct, dar se pot acorda punctaje intermediare pentru rezolvări parţiale, în limitele punctajului indicat în barem.

Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la matematică

Calendar și modele de subiecte pentru Bacalaureat 2018

Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la matematică. Se acordă 10 puncte din oficiu, iar nota finală se calculează prin împărţirea la 10 a punctajului total obținut pentru lucrare. Timpul de lucru pentru această probă de la Bacalaureat 2018 este de 3 ore. Lista completa de subiecte o găsești AICI! 

Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la matematică. Modelele orientative de subiecte pentru Bacalaureat 2018 au fost concepute în concordanţă cu programele în vigoare ale examenului, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea de analiză, de sinteză, de generalizare şi de abstractizare a candidaților, potrivit Ministerului Educaţiei.

Modele de subiecte pentru Bacalaureat 2018

Limba şi literatura română
Matematică
Istorie
Anatomie – Biologie
Chimie
Fizică
Geografie
Informatică
Socio-umane

Sursă: www.edu.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×