Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la istorie

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/05/2018, 09:34
Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la istorie
Modele subiecte bacalaureat 2018 istorie

Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la istorie. Ministerul Educației a publicat pentru elevii care vor susține examenul de Bacalaureat modele de subiecte pentru proba scrisă la istorie. Peste 130 de mii de candidaţi sunt aşteptaţi să dea examenul maturității.

Se punctează orice modalitate de rezolvare corectă a cerinţelor. Nu se acordă fracţiuni de punct. Nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele precizate explicit în barem.

Modele de subiecte Bacalaureat 2018, proba la istorie

Modele de subiecte Bacalaureat 2018, la istorie. Se acordă 10 puncte din oficiu. Nota finală se calculează prin împărţirea la 10 a punctajului total obținut pentru lucrare. Timpul de lucru pentru această probă de la Bacalaureat 2018 este de 3 ore. AICI vezi subiectele la istorie!

Peste 130 de mii de absolvenți de liceu sunt aşteptaţi să susțină examenul de Bacalaureat, în 2018. Elevii de clasa a XII-a care vor susţine în 2018 examenul de Bacalaureat au la dispoziție, pe site-ul edu.ro, modele de subiecte pentru probele orale şi cele scrise.

Modelele orientative de subiecte pentru Bacalaureat 2018 au fost concepute în concordanţă cu programele în vigoare ale examenului, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea de analiză, de sinteză, de generalizare şi de abstractizare a candidaților, potrivit Ministerului Educaţiei.

Calendar și modele de subiecte pentru Bacalaureat 2018

Modele de subiecte pentru Bacalaureat 2018

Limba şi literatura română
Matematică
Istorie
Anatomie – Biologie
Chimie
Fizică
Geografie
Informatică
Socio-umane

Sursă: www.edu.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×