Mircea Badea râde de români. ”Cum îi recunoști în aeroport?”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/09/2018, 16:23
Mircea Badea râde de români. ”Cum îi recunoști în aeroport?”
Mircea Badea, la pupirtrul emisiunii pe care o prezintă ”In gura presei”.

Prezentatorul de televiziune Mircea Badea a râs de români, chiar în spațiul virtual. Toată furia sau sinceritatea s-a adunat în replica lui de început: ”Cum îi recunoști în aeroport?”. Expansiv din fire, Mircea nu s-a sfiit niciodată să-și spună părerea despre orice, însă de data aceasta, subiectul abordat de el nu a vizat un om, ci o întreagă nație. Mesajul lui conținea trei moduri prin care poți identifica românii într-un aeroport. Deci, ”Cum cunoști, dacă ești extraterestru, care sunt românii într-un aeroport?”, după cele scrise de el.

Mircea Badea a râs de români, pe internet

Lista scurtă de răspunsuri la această întrebare a atașat-o mai jos, scriind că îi poți auzi, pentru că vorbesc tare. Dar nu numai auditiv aceștia își fac evidentă prezența, ci și prin partea vizuală. La punctul doi, Mircea Badea, a admis că românii mereu au multe bagaje cu ei. ”Au multe pungi”, a scris prezentatorul. Iar, ultimul, dar nu cel din urmă, prin care extratereștii i-ar recunoaște, este graba. ”Mereu se grăbesc către/ dinspre undeva”, a încheiat acesta.

Publicul l-a recepționat ca pe un om real, dar membrii CNA ca pe unul vulgar și agresiv, fiind sancționat de nenumărate ori.
Mesajul controversat ce vizează românii, postat de Mircea Badea.

 

Se pare că cele gândite și scrise de el au fost susținute de fanii lui. Mulți i-au dat dreptate, spunând că ”Toate se potrivesc”, ”Și nu numai în aeroport…”, ”Toate variantele de mai sus”, au scris oamenii care îl urmăresc pe Facebook. Ba chiar mulți dintre ei au adăugat variante la lista făcută de prezentator. ”Cum recunoști un român în străinătate? R:-Poartă pantaloni trei sferturi”, a mai scris unul dintre fani.

Cin este Mircea Badea

Publicul l-a recepționat ca pe un om real, dar membrii CNA ca pe unul vulgar și agresiv, fiind sancționat de nenumărate ori.
Mircea Badea, lîn cadrul unei emisiuni.

Mircea Radu Badea, după numele complet, s-a născut în București în anul 1974. Este unul dintre cei mai expansivi oameni de televiziune, fiind mereu criticat, ori admirat pentru comportamentul său. Cariera lui însă nu a început și s-a terminat în domeniul jurnalismului. Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, a jucat ca actor în câteva filme. În ceea ce privește politica, fiind o sferă în care este implicat, Mircea Badea este un susținător vocal al aliaților politici ai lui Dan Voiculescu.

Citește și: Cum arată Claudia Schiffer la vârsta de 48 de ani. Galerie FOTO

Citește și: Iulia Vântur a luat mai puțini bani decât Gabriel Garko, la Cerbul de Aur! Iată onorariul celor doi

Citește și: Ziua Mondială a Frumuseții. Vezi poze cu cele mai frumoase femei din România! 

Prezentatorul a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București. Acesta a debutat la Radio Total, în anul 1993. Cariera în televiziune și-a început-o în cadrul postului Tele 7 abc, continuând cu posturile Antena 1, Realitatea Tv, Pro Tv și Prima Tv. Publicul l-a recepționat ca pe un om real, dar membrii CNA ca pe unul vulgar și agresiv, fiind sancționat de nenumărate ori.

Publicul l-a recepționat ca pe un om real, dar membrii CNA ca pe unul vulgar și agresiv, fiind sancționat de nenumărate ori.
Mircea Badea, fotografiat în 2009, în momentul său memorabil.

În perioada anului 2007, prezentatorul de televiziune a fost realizatorul emisiunii ”Traficanții”, în cadrul postului de radio News FM. De asemenea, un alt motiv care l-a scos în ochii presei mai mult decât înainte a fost momentul din 2009, de pe 18 decembrie. Acesta a apărut în Piața Victoriei șa bustul gol, cu niște pene lipite pe întreg corpul. Ideea a venit în urma unui pariu pe care l-a pierdut; pariu pe care l-a pus cu Radu Berceanu și Emil Boc. Jocul lor a fost legat de finalizarea tronsonului de autostradă Turda-Gilău.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×