Cum arată Claudia Schiffer la vârsta de 48 de ani. Galerie FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/09/2018, 14:47
Cum arată Claudia Schiffer la vârsta de 48 de ani. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arata claudia schiffer la 48 de ani

Claudia Schiffer era, în tinerețe, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Însă cum arată ea acum, la vârsta de 48 de ani? Trebuie să recunoaștem că și-a păstrat frumusețea. După ce toată viața și-a petrecut-o pe podiumurile de modă, iar, în anii 90, actrița și fotomodelul și-a atins apogeul, primind titlul de una dintre supermodelele originale ale anilor.

La mulți ani de la începutul carierei sale, astăzi a ajuns să împartă marele scene ale modei împreună cu Naomi Campbell și Cindy Crawford. În pofida vârstei clare, oamenii cred că ori deține puteri magine, încât să se joace cu timpul, ori are gene nemaipomenit de bune.

Claudia Schiffer, la vârsta de 48 de ani. Etapele vieții modelului

Cum arată Claudia Schiffer la vârsta de 48 de ani. Galerie FOTO
Una dintre primele fotografii ale supermodelului anilor 90.

Claudia a crescut într-o familie numeroasă, cu trei frați mai mici, în Rheinberg, Germania. De mică își dorea să devină avocat, meserie insuflată de tatăl ei. Dar, drumurile vieții ei au dus-o în sfera frumosului. După o întâlnire spontană, într-o discotecă din Dusseldorf, l-a cunoscut pe Michel Levanton. Acesta, mare influent în această lume, fiind șef al agenției de modă Metropolitan, a făcut în așa fel încât să o ajute pe aceasta să devină mare. Prin intermediul lui Michel a fost invitată la Paris, pentru a face o ședință foto de probă, în urma căreia au rezultat aparițiile ei în revista Elle.

Citește și: 10 rugăciuni ale lui Arsenie Boca. Ce se întâmplă dacă le spui zi de zi

Citește și: Florin Călinescu, mesaj extrem de critic la adresa premierului Viorica Dăncilă! ”Domnu’ Viorica, nu eşti tu proastă”

Citește și: Victor Slav, declarație de dragoste în direct! ”Pentru Bianca Drăgușanu!”

Dar, lucrurile nu au fost atât de simple. Cu toate acestea, părinții ei nu erau de acord cu noul drum al fetei și mai ales cu renunțarea la studii, petru a deveni un avocat de valoare. Dar, după discuții, au hotărât să meargă împreună cu ea la întâlnire cu Michel, pentru a vedea ce planuri are pentru fiica lor. După ședința foto avută, moda pare că a dispărut din drumul vieții fetei. Toți au plecat de la Paris, iar lucrurile au revenit la normal.

Cum arată Claudia Schiffer la vârsta de 48 de ani. Galerie FOTO
În anii 90, actrița și fotomodelul și-a atins apogeul carierei, primind titlul de una dintre supermodelele originale ale anilor.

Claudia s-a întors la studii, în Germania, iar familia a crezut ca dorința fetei de a apărea pe podiumurile mari ale lumii a fost unul care a a venit și a plecat. Dar, viața a adus-o din nou la Paris, după șase luni de la revenirea la normal a lucrurilor. Așa că a mai încercat o dată cu moda. Se pare că cei de la agenție îi considerau chipul mult prea copilăros pentru a putea face ceva cu el. Dar, se pare că aceasta a avut o stea norocoasă și, două săptămâni mai târziu, Claudia apărea chiar pe coperta Elle.

Și Claudia Schiffer crede că are defecte

Din declarațiile modelului, se pare că întotdeauna a văzut multe defecte la ea. Mereu și-a dorit ca înălțimea ei să fie alta, lucru care a dus-o la o personalitate introvertită. ”Intotdeauna mi-am dorit sa fiu mai scunda. Cand eram la liceu aveam aceasi inaltime cu cea a baietilor si, cu toate astea, m-am mai inaltat, in timp ce colegii mei ramaneau la fel. In cele din urma, am devenit cea mai inalta din tot liceul. Nici un baiat nu voia sa se intalneasca cu o fata care sa fie mai inalta decat el. Am devenit o introvertita si usor sociopata pentru ca ma simteam diferita intr-un sens negativ”, a declarat modelul, conform Viva.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×