Victor Slav, declarație de dragoste în direct! ”Pentru Bianca Drăgușanu!”

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
08/09/2018, 08:54
Victor Slav, declarație de dragoste în direct! ”Pentru Bianca Drăgușanu!” GALERIE FOTO
Victor Slav declaratie de dragoste in direct! Anda Adam a strigat: ”Pentru Bianca Dragusanu!”

Victor Slav i-a făcut o declarație de dragoste de neuitat Biancăi Drăgușanu, la prima ediție a emisiunii Vulturii de noapte, prezentată de Giani Kirita, Victor Slav și Cătălin Cazacu. Cel puțin așa a spus fosta iubită a lui Victor Slav, Anda Adam, aflată în platoul emisiunii.

Totul a plecat de la replici de agățat. S-au spus câteva replici de agîțat în platoul emisiunii, dar când a venit rândul lui Victor Slav să ne învețe cum se cucerește o femeie, prezentatorul a tot fost întrerupt de fosta lui iubită, Anda Adam.

Citește și Bianca Drăgușanu și Anda Adam, duelul divelor în costum de baie! Pe care o preferi?

Citește și Bianca Drăguşanu, filmată la sală! Imaginile care i-au încins pe fani!

Victor Slav a făcut o declarație de dragoste atribuită de Anda Adam, Biancăi Drăgușanu

Victor Slav a vrut să arate cum se face și cum trebuie livrat un mesaj care să ajungă direct la sufletul unei femei. „Eu zic să o ziceți toți”, a spus Anda, întrerupându-l pe fostul ei iubit. „Anda, lasă-mă să vorbesc”, i-a zis el, moment în care Anda s-a dus în glumă spre el, spre amuzamentul celor prezenți în platou.

„Acum, ca sunt singur, să nu zică soțul ceva”, a spus prezentatorul când frumoasa blondină se întorcea la locul ei. „Eu zic să nu zică altcineva ceva, mă abțin”. În timp ce Victor se pregătea pentru a le arăta cum se cucerește o femeie, Anda nu a putut să se abțină și a spus: „Bagă! Pentru Bianca Drăgușanu!”.

Apoi Victor Slav s-a dezlănțuit: „Sunt frunze care nu cad, desi vantul bate puternic si oameni care nu se uita, desi uitarea este o lege a naturii”. Așa sună declarația de iubire cu care Victor Slav probabil că le-a agățat pe Anda Adam și Bianca Drăgușanu.

S-au despărțit, dar au rămas prieteni

Bianca Dragusanu și Victor Slav s-au despărțit din nou, în luna iunie. Ultima despărțire însă este una dureroasă, deoarece în peisaj a apărut și Sofia, fiica celor doi, în vârstă de aproape doi ani. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au promis însă că vor rămâne prieteni, deoarece au de crescut un copil. ”Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.

Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Frumoasa blondă și-a găsit aproape instantaneu consolarea în brațele unui milionar englez, aflat în România de câțiva ani. Relația cu Tristan Tate a fost însă una cu năbădaăi. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în prezent fiind separați din nou.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×