Bianca Drăgușanu și Anda Adam, duelul divelor în costum de baie! Pe care o preferi?

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
31/08/2018, 12:34
Bianca Drăgușanu și Anda Adam, duelul divelor în costum de baie! Pe care o preferi? GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu si Anda Adam, în duelul costumelor de baie

Vă prezentăm o galerie foto în care Bianca Drăgușanu și Anda Adam se duelează în costume de baie: cui îi stă mai bine? Vă invităm să analizați imaginile din galeria foto de mai sus și să ne spuneți care este preferata dumneavoastră? Vorba aia, nu poți fi pe gustul tuturor, însă fiecare se alege în final cu fanii ei.

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au multe în comun, pe lângă pasiunea de a poza în costume de baie. Ambele promovează astfel de produse, ambele au avut o relație cu Victor Slav, ambele au câte o fetiță. Iată că astăzi vă prezentăm un colaj în care să analizăm cât de frumoase sunt cele două blondine.

 

Bianca Drăgușanu și Anda Adam s-au duelat în costume de baie, toată vara
Bianca Drăgușanu și Anda Adam s-au duelat în costume de baie, toată vara

Bianca Drăgușanu și Anda Adam, duelul divelor în costum de baie

Odată cu primele raze ale soarelui, Bianca si Anda s-au lăsat dezmierdate în voie. Ambele au etalat costume de baie care de care mai sexy, ambele arătând foarte bine, ambele atrăgătoare și pozând senzual.

Se știe că între ele a existat mereu o rivalitate tacită, așa că ne-am gândit că ar fi interesant să le vedem într-un duel al costumelor de baie. Cele două mămici, cu sau fără pitici, s-au lăsat adesea pozate la piscină sau pe plajă. Imaginile? Demențiale! Comentariile? De toate felurile, pro sau contra!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×