“Am vrut să divorţez de Victor la două săptămîni după nuntă! El voia să fugă de acasă cu Anda Adam”

Răzvan Scarlat   
în Reality show
09/01/2014, 08:40
“Am vrut să divorţez de Victor la două săptămîni după nuntă! El voia să fugă de acasă cu Anda Adam”

Acuzată că şi-a înşelat soţul cu Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu a ieşit la atac şi a dezvăluit că mariajul ei cu Victor Slav se terminase la numai două săptămîni după nuntă. Conform roşcatei, prezentatorul Pro TV nu îşi putea lua gîndul de la Anda Adam, fosta lui prietenă.

„Vreau să clarific nişte lucruri. Relaţia noastră a fost compromisă încă de la început. După primele două săptămîni, noi am avut discuţii din cauza unor mesaje pe care Victor i le dădea Andei, care au fost semnificative pentru relaţia noastră. Chiar dacă nici unul dintre cei doi nu a vrut să dea detalii despre lucrurile întîmplate atunci, pe mine una m-a afectat foarte tare şi a fost afectată şi căsnicia. Andei şi lui Victor le era foarte dor unul de celălalt. El voia să fugă de acasă cu Anda. Dacă nici unul nu a avut curajul să recunoască ce scria acolo, subiectul s-a închis repede, dar eu am fost foarte afectată. Din acel moment, relaţia dintre noi a început să se defecteze. Cînd noi am pornit această discutie despre mesaje, au început reproşurile: <>, a spus Victor. Nici o femeie nu pleacă de bine de acasă”, a declarat Bianca, la „Un show păcătos”.

După acel episod, fosta asistentă de televiziune a declarat că a dorit să divorţeze de Victor Slav: „Încă de atunci am vrut să cer divorţ! Atunci am început să nu mai locuim mereu împreună. Au existat tensiuni şi de Crăciun, din vina mea. M-am simtit împinsă de anumite reproşuri să fac anumite lucruri. Acum regret”.

Totuşi, Bianca Drăguşanu continuă să nege că a petrecut un weekend romantic alături de Adrian Cristea la Paris. „Am mers în locuri publice la Paris. Dacă mă afişam cu Adi, existau şi dovezi. Vizita mea la Paris nu a fost o întâlnire cu Adi, ci a avut alt scop. Nu pot fi justificate aceste coincidenţe, eu am mers cu un avion, el cu altul”, a spus Bianca, conform spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×