Cum a apărut Anda Adam, după ce Victor Slav s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Sandra Popescu  
înStiri mondene
18/06/2018, 13:08
Cum a apărut Anda Adam, după ce Victor Slav s-a despărțit de Bianca DrăgușanuGALERIE FOTO
Anda Adam, apariție de infarct după ce Victor Slav și Bianca drăgușanu s-au despărțit

Anda Adam a apărut în mai multe imagini surprinzătoare, imediat după ce s-a aflat că Victor Slav s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Fotografiile i-au uimit pe fani, mai ales că artista este și mama unei fetițe de aproape 3 ani.

Anda Adam a apărut alături de o prietenă în costum de baie, la plajă. Toți au remarcat că artista arată senzațional: ”Super, dragă Anda! Ești o fată deosebită și o mamă iubitoare! Cât costă un costum de baie la tine? Pupici și mulțumesc!”, a scris o admiratoare de-a Andei Adam, după ce a văzut imaginile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anda Adam, apariție răvășitoare, după ce Victor Slav s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Apariția răvășitoare a Andei Adam a venit după ce Victor Slav s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Coincidența face ca mesajul ultimei melodii pe care Anda Adam a lansat-o alături de Alex Velea, ”Nicio regulă”, are și un mesaj tranșant în acest context. ”… ce ar rupe multe cupluri, pentru noi e afrodisiac! Ai ascultat noul meu single împreună cu Alex Velea? Boxele la maaaximmm pentru ca nu avem #NicioRegula”, a fost mesajul artistei de acum câteva zile.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×