Florin Călinescu, mesaj extrem de critic la adresa premierului Viorica Dăncilă! ”Domnu’ Viorica, nu eşti tu proastă”

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
08/09/2018, 09:39
Florin Călinescu, mesaj extrem de critic la adresa premierului Viorica Dăncilă! ”Domnu’ Viorica, nu eşti tu proastă”
Florin Calinescu a criticat in termeni foarte duri prestatia din Spania a premierului Viorica Dancila

Florin Călinescu, critici nemaiîntâlnite până acum la adresa premierului Viorica Dăncilă, dar și a președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea!

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu, în vârstă de 62 de ani, a scris o postare pe Facebook în care a comentat în termeni foarte critici vizita de lucru a Vioricăi Dăncilă în Spania, unde premierul României se pare că a făcut o gafă de protocol.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Florin Călinescu a criticat-o pe Viorica Dăncilă. ”Nici în Stan și Bran nu am văzut asemenea faze”

Florin Călinescu a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, la noua gafă a prim-ministrului Viorica Dăncilă, când s-a aşezat în locul premierului spaniol, Pedro Sanchez, şi a declarat că nici în filmele cu Stan şi Bran nu a văzut o asemenea ”fază“.

Vedeta de televiziune o sfătuiește pe Viorica Dăncilă să-și concedieze consilierii, apoi să-și dea și ea demisia din fruntea Guvernului României!

”Domnu’ Viorica, nu eşti tu proastă. Cretin e ăla de te-a pus în fruntea Guvernului. Nici în Chaplin, nici în Stan & Bran, nici în nimeni, nu am văzut fază ca aia cu scaunele, de o făcuşi acu’ pân Spania. Domnu’ Viorica, dă-i dracu’ afară pă toţi consilierii, în frunte cu Alexandreasca şi Vâlcov. Nu vezi că te compromite? Şi p-ormă dă-te şi tu. Să moară Livulică de bubă… Io am crezut că te chemase regele espaniol să îi faci curat pân odăi, un chec, o sarmală, ceva… şi după, să-l întrebi: muy e bien? Nasol e că la sărăcia d-acolo nu vezi nici un euro. Cel mult vreo doi iglesiasi“, a scris Călinescu.

Florin Călinescu nu i-a adus reproșuri doar Vioricăi Dăncilă. Actorul, care a avut numeroase reacţii vehemente, de-a lungul timpului, la adresa politicienilor români, are un mesaj ”de avertizare“ şi pentru liderul PSD, Liviu Dragnea: ”În altă ordine de idei, gata vacanţa, aşa că Livulică, ai em bec! (n.r. – m-am întors“)“, a sunat avertismentul lui Călinescu.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită de lucru în Regatul Spaniei, a fost primită joi de către Regele Felipe al VI-lea, cei doi oficiali discutând despre relaţiile politice şi economice dintre cele două ţări, despre românii care trăiesc şi muncesc în Spania şi despre exercitarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×