Mircea Badea s-a dat de gol pe Internet! S-a aflat ce salariu imens primeşte în fiecare lună!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
04/12/2017, 15:20
Mircea Badea s-a dat de gol pe Internet! S-a aflat ce salariu imens primeşte în fiecare lună!

Mircea Badea s-a dat singur de gol! A dezvăluit fără sp vrea salariul pe care îl primeşte în fiecare lună pentru emisiunea pe care o are la televiziunea Antena 3!

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a dezvăluit public cât a plătit TVA în luna noiembrie, iar prietenii au făcut rapid calculul şi au aflat câţi bani îi intră acestuia în cont.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mircea Badea s-a dat de gol pe Internet! Jurnalistul primeşte un salariu de 8600 de euro în fiecare lună!

Mircea Badea a postat pe pagina personală de Instagram un printscreen cu dovada că a plătit către stat suma de 8911 lei în data de 23 noiembrie, bani ce reprezintă TVA. „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris vedeta tv.

Curioşi, prietenii virtuali ai realizatorului TV i-au calculat salariul, în conditiile in care Badea recunoscuse că plăteşte 8911 lei lunar doar pe post de TVA. Astfel, Badea ar câştiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecând de la ideea că plăteşte TVA DE 8911 lei.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×