Mesajul lui Tudor Chirilă, după anunțul OUG pe Codurile Penale: ”Hoții s-au întors de unde au plecat!”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 09:04
Mesajul lui Tudor Chirilă, după anunțul OUG pe Codurile Penale: ”Hoții s-au întors de unde au plecat!”

Artistul Tudor Chirilă a transmis un mesaj dur, după OUG pe Codurile Penale. Tudor Chirilă a criticat Guvernul Dăncilă și nu a rezistat fără să se manifeste când a făzut că legislația penală va fi modificată prin ordonanță de urgență„cel mai iubit instrument de infractori“, spune artistul, care a subliniat  faptul că are așteptări la o reacție pe măsură din partea societății civile.

Liviu Dragnea controlează Comitetul Executiv al PSD, care a cerut Guvernului să modifice legislația penală prin ordonanță de urgență. Articolele din Codul penal și din Codul de procedură penală, care sunt constituționale, vor fi adoptate prin ordonanță de urgență, nu printr-un vot în Parlament. Liviu Dragnea i-a cedat răspunderea Vioricăi Dăncilă, dar aceasta nu a oferit detalii.

Tudor Chirilă, mesaj dur după anunțul OUG pentru Codurile Penale

Mesajul lui Tudor Chirilă, după anunțul OUG pe Codurile Penale ”Hoții s-au întors de unde au plecat!”
Mesajul lui Tudor Chirilă, după anunțul OUG pe Codurile Penale ”Hoții s-au întors de unde au plecat!”

Tudor Chirilă s-a „inflamat” imediat când a auzit despre OUG pentru Codurile penale, iar replica sa a venit complet natural: „hoţii s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017“, fiind o referință către o altă tentativă de modificare a Codurilor Penale prin OUG. 

„Hoţii s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017. La ordonanţa de urgenţă – cel mai iubit instrument de infractori. Şi-au dat seama că nu merge cu legiferarea în Parlament aşa repede cum îşi doresc, deci s-au întors la ordonanţă. Nu de alta, dar e urgent să scape de puşcărie, chiar dacă nu e urgent pentru poporul român. Tupeul ăstora ar trebui să ne aducă aminte de felul în care a fost sfidat poporul ăsta în comunism de către oligarhia de partid şi de stat care ulterior au şi preluat puterea. Viorica Dăncilă ar trebui să ştie că niciun infractor nu merită să rişti atâta pentru el. Sper ca lumea să răspundă la această ordonanţă aşa cum a răspuns şi la OUG 13“, a transmis Chirilă pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×